Asyaaygunkaraman Kızlar bugün kontrole diye gelmiştim ama oğlum sağolsun 37+1de gelmek.istedi çok şükür şuan yanımda biz elendik Rabbim şuan kim varsa kim bu yoldaysa bir avazda kurtarsın şuan yanımda Allah’ıma şükür sağ saglim kucağımıza aldik
2bebekanne Asyaaygunkaraman sağlıkla büyütün bebeğinizi 🙏 muayene diye gidip sancınız mı çıktı nasıl oldu acaba bende şuan 31+4 günlüğüm ama iki gündür aşırı şekilde vajinamda ağrı hissediyorum ne oturabiliyorum ne de uzanabiliyorum farkli bir ağrı oğlumda hiç böyle olmamıştım
Ezgiyavass Asyaaygunkaraman merhabalar, küveze girdi mi? Boyu kg kaçtı acaba? 37+2 de zorunlu sezaryen olacağım bir miktar korkutuyor beni 🙈
Tuzlimon1 Asyaaygunkaraman güle güle büyütün 💕 planlanan gününüzden kaç gün önce oldu? Belirtileriniz nasıldı ve 2.sezaryen ilkine göre nasıldı 🤭
Asyaaygunkaraman 2bebekanne kuzum pazar günü sancım vardı ama yalancı sancıdir diye umursamadım Çarşambaya kadar dayandım kontrolum o gündü Çarşamba nst De sancım çıkınca doktor almam gerekiyor dedi aldı
Asyaaygunkaraman Ezgiyavass çok şükür girmedi cnm 3000 kilo doğdu 48 cnm solunum sorunu yasamasik şükür şuan iyiyiz emmede sorun yaşıyoruz onuda artık alistircam bir şekilde
Ezgiyavass Bbuusra yüksek tansiyonum var ve idrarda protein kaçağım var. Hamileliğimin başından beridir tansiyon hapı kullanıyorum :(
Melissayda @Asyaaygunkaraman sağlıkla büyütün 💕 ikinciye hamileyim ikinci sezeryan zor diyorlar siz ne söylersiniz ? Korkuyorum bu durumdan açıkçası ilkine göre daha çok ağrı olursa diye 🫣
Bbuusra Ezgiyavass Anladım. Sağlıkla alın kucağınıza. Benimde kızıma kordon dolanmıştı 37+6’da sezeryan olmuştum. Çok şükür sağlıklı en önemlisi bu bebekler için🌸
Asyaaygunkaraman Tuzlimon1 saol cnm 6 gün erken oldu pazar günü sancım vardı az az sonra Çarşamba kontrolum var diye gelmiştim sancım çok fazla olunca hemen ameliyat oldum kızımda genel zor geçmişti ama bunda belden uyuşturma oldu çok şükür güzel geçti şuan ayağa kalkmada zorlanıyorm sadece
Makbule_199110 Asyaaygunkaraman maşallah Allah bağışlasın darisi başımıza bende 36.5 gunlk hamileyim kizima
Tuzlimon1 Asyaaygunkaraman ay ne güzel maşallah 🧿 kolayca atlatmışsın o zaman. Ayağa kalkmakta 1.gün zor oluyordu ya evet
Asyaaygunkaraman Tuzlimon1 tam tersi ilk gün kolay kalktım ilaçların etkisi gidince çok ağrım oldu şuan çok zor kalkıyorm 3.gün olduğu için
Seydanur10 Asyaaygunkaraman Aaay sizinle aynı durumdayız 37+1 sabah kontrolw gittim almamız lazm dedi nst iyi çikti yarın sabah beni alacaklar benim de 2. Sezeryan