Sewo Pelinizm sen zayif hamile kaldin o yuzden kasma inan benim kilom var o yüzden korkuyorum dikkat ediyorum
Rmysaduran Mrb kızlar bizde 20 haftalık olduk artık 😍 detaylı ultrason sadece özeller de mi yapılıyor acaba ?
Lavinia1924 Gamze88 yaa sizde de bulantilar geçmişken tekrar mi başladı bende 3 aylıkken birden kesildi şimdi 2 gundurde tekrar başladı bu bulantilar
Gamze88 Lavinia1924 evet cnm geçti demiştim sevinmiştim şükür iki gündür yok ama yemek fln yerken korkarak yiyorum artık gene mi olacak die😖😓
Dryya Pkzsntrk merhaba ben normalde özele gidiyordum ama çevremdeki herkes devlette yaptır boşuna 300 tl verme dedi bende devlette ücretsiz yaptırdım çokta iyi geçti
Sewo seyda38 sende bendensin bende 20+1 im oglum cok cok nadir iki üç günde bir hafif bir tepkisi oluyor o kadar
Lavinia1924 Sewo hmm anladım canım bundan sonra artık daha çok hissedersiniz ya ben 3 haftadir hissediyodum ama bugün hepsinden fazla oldu hareketleri
Pkzsntrk Dryya anladım ya ben İzmir’de yaşıyorum ama İzmir’de devlette yok çok şaşırtıcı özelde de 450 tl çok pahalı İzmir’de onerebileceğibiz bi yer varsa devlet hastanesi çok ıyı olur 😔😔😔