Sewo meltemocak Canim ben gece icip hemen yataga giriyorum uyuyorm.biraz daha iyi geliyor. Sende onu dene
Dilanburak Sewo biz de havuç 🥕 olduk çok şükür iyi geçiyor ama arada kuyruk kemiğim çok kötü oluyor miğdme ekşime oluyor
Sewo Dilanburak benimde kuyruk sokumu kemigi o bel boşluğunda ki kemigim sanki kırılıyor. Sagolsun oğlum da dogru duzgun hareket etmiyor iyice geriliyorum bazen
Sewo Dilanburak anne karnından hareketleri disardan belli eden videoalari izliyorum iç geciriyorum.biran önce hareklensin istiyorum hic rahatsiz olmayacam söz 🙈🙈😂😂
Sakirtugce33 Sewo bende buradayım ama muzuz 19+3 🥰🥰🥰 ya ben zor nefes alıyorum zor uyuyorum sanki kendımi çok Şişş hissediyorum 🙁
Dilanburak Sewo canum onu daha var bebeğin kilosuna bağlı 22.23.haftalarda anca tam olarak kaç haftasın
Sewo Sakirtugce33 canım bende öyleyim yürüyüşe başladım cok iyi geldi nefesim düzeldi. Disarda bol oksijenli ortamda burnundan nefes alip agzindan vermelisin 1 saatten az sürmemeli yürüyüş
Bsrakaplan Sakirtugce33 ben de 19+3 ayni sekilde nefes almakta zorluk yasiyorum ama ben cok kilo aldim bundan dolayı. Gecede sirt ve bel agrilarim cok oluyor uyuyamiyorum😯
Sakirtugce33 Sewo yaa öyle yapayım hava soguk diye pek çıkamıyorum kız da varya bende 2 buçuk yaşında onla zor oluyor ama nefesim bana yetmıcek gibi oluyor eşime diyorum ben şimdi boyleysem iler ki hafta da napacam ki 2 kilo aldım çokta değil dimi
Sewo Sakirtugce33 aynen yürüyüş yap düzeliyor. Bende oyle olmustum yürüyüş yapiyorum 5 gündür cok rahatladim Bende 1 kilo almışım sadece seninde de kiloyla alakasi yok o zaman Demek oksijen yetmiyor dogru nefes alip yürüyüş yapmak lazim
Sewo Sakirtugce33 yarın ozelde yapacam.devlete de gidiyorum devlette 22 Haftada gel demisti 5 subatta da devlette yapacam inşalalh
AlininAysesii 20+5, tembel bi havucuz 🙈 cinsiyetimiz de kesin olmamakla birlikte erkek oldu geçen hafta, detaylı ultrasonu bekliyorum bakalım 💙🧿
Sakirtugce33 Bsrakaplan aynen bende uyuyamıyorum karnım belım sırtım heryerim agrıyor 3 . Hamılelıgım Benim bu zamanlar sankı daha rahattım 😊
Sewo Bsrakaplan muhakkak biraz spor yürüyüş yap canım ağrılarına da iyi gelir. Bide gece yatarken bir kase yoğurt da iyi diyorlar
Sewo Krispiim16 alakasiz birsey soracam . Sabahlari ne yiyorsunuz ben bıktım artik peynir zeytin yumurtadan. Agir seyler de yiyemem canim birşey istemiyor Sakirtugce33 Bsrakaplan Gamze88 Pelinizm
Bsrakaplan Sakirtugce33 masallah canim sen bizden antremanlisin 😊 sag salim gelsin bebislerimiz insallah 🙏❤