Birbebekannesi01 Nasipse ocakta dogumum olacak ilk dogumum bilkentte olmuştu o yüzden yine aynı yere gidiyorum 10. Katta özel odalar olduğunu gördüm orada doğum yapıp özel oda kiralayan var mi şartları neler?
tbmn Birbebekannesi01 ayyy bende çok merak ediyorum 😅 ve bir de suda doğumu çok merak ediyorum şartlarını ve ücretlerini
Birbebekannesi01 Kubidik yani torpili bilmiyorum ama benim yakınım orada hemsireydi belkide o sayede kaldı
Birbebekannesi01 Nur0653 oralarda genelde çoklu oda olduğu için tekli odalar kiralaniyordu sanırım smdi tekli oda boşsa aliyolar ama birde daha geniş vip odalar var eger ziyaretinize gelecek olan yakınlarınız varsa içeride bayağı bi oturma odası var yani
ebeirem Vip odaları devlet görevlileri,sanatçilar gibi insanlar için ayrılmış onun harici kullanamiyor
ebeirem Birbebekannesi01 yok alınmıyor ama zaten şehir hastanesinde dogum sonunda kaldiğınız odaların çoğu tek kişilik o yuzden rahar edersiniz
Birbebekannesi01 ebeirem ilk doğumumda her kattaki serviste kaldım neredeyse odalarda değişen tek şey yatağın konforuydu 🙃 teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
ebeirem Mrsygmr Orda çalışıyorum bir serviste yaklaşık 22 tane oda var bunlardan 3 4 tanesi 2 kişilik sadece 😊
tbmn ebeirem Suda doğum nasıl oluyor acaba neye göre nasıl tercih ediliyor. Özel oda ayarlanabiliyor mu