Buglem_38 sincapveannesi çatı darlığı söz konusu ise normal doğum olmaz bnde çatı darlığı nedeniyle sezeryan oldum ikinci de bile ssvd olmaz dediler
sincapveannesi akkaya_1234 iki parmak içeri sokularak yapılıyor, çok acı veren bir durum değil korkutulduğu gibi
sincapveannesi Tictack Yumruğunu tabiki sokmadı, yumrugunun vajinaya denk geldiği kısım pelvis kemiğine denk geliyor ve esnemez o dedi. Benim yumruğum dahi gecemeyecek durumdayken bebegin kagası hiç geçmez dedi
sincapveannesi Tictack Yumrum sokulmadı arkdaşlar yumrugu vajinaya dayadıgında pelviz kemiklerine denk geliyor pelvis kemiklerin dar dedi
sincapveannesi Rabiamina Doktoru tabi ki suçlamıyorum ama sezaryenin onlar için daha pratik olduğunu biliyoruz. ayrıca rabiki burda biri çatı darken ben doğurdum dedi diye gidip normal doğurmayacağım. başka doktora gitmem konusunda net değilim onu anlamaya çalışıyorum.
Rabiamina sincapveannesi sezeryan nasıl pratik oluyor ben anlamıyorum bunu. Kendi doktorum mesela tam açıklık olunca kalkıp gelip doğumu yaptırıp gidiyor. Sezeryan basit gibi gösterilse de hiç de basit bir süreç değil. Siz kendi içinizde kuşku yaşıyorsunuz başka bir doktora da gitmeye ikna olmuyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Vlog1345 Tictack nasıl diğer tarafından geliyor anlamadım. Çatı muayenesi vajinadan yapılır bebekte vajinadan çıkar. 2 ayrı yolu mu varmış bunun
Tictack Vlog1345 yol aynı ama bebek yolun diger tarafından esnete esnete geliyor, dediginiz bana mantikli gelmedi.
Ceiydda sincapveannesi benim doktorum çatı muayenesi bile yapmiyor çünkü doğum anında anne vücudu imkansizlari başarıyor başka doktorla da görüşün içinize sinenle devam edin bence
Vlog1345 Tictack hanımefendi yolun diğer tarafı diye birşey yok. 4 yıl anatomi gördüm kadın üreme organında farklı yollar yok hepsi tektir bunun nesi size mantık dışı geldi ki
Leylaaa123 RNurr benim de çatı darlığım vardı ve ilk doğumum çok travmatik oldu, o yüzden ilk doğuma göre şu an çok daha fazla korkuyorum artık
RNurr Leylaaa123 Benimde tavmatikti ama ilk doğumdan daha rahat ve kolay olucağını düşünüyorum bende genişlemiştir bence
Mavisanne88 sincapveannesi doktorunuza güveniyorsanız bence dinleyin çatı darlığı varsa bebeğinizi riske atmayın arkadaşımın kanala sıkıştı bebeği vakumla çektiler yine olmadı sezeryana aldılar çocuğun kafasında kanama oldu kızda da yırtıklar oluştu bunun üzerine bide sezeryan oldu korkutmak istemem ama öyle bir şey varsa illa normali zorlamayın bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
Maviniz sincapveannesi tanıdığımiz çatı darligindan sezeryan oldu ama bence özeller sezeryana teşvik için böyle şeyler diyorlar. Bence başka doktora görünün
Annegibi2006 sincapveannesi çatı tabi ki önemli ama bazı doktorlar kolay diye sezaryen i,in öyle söylüyor farklı bir doktora da danışın bence