Mervealya1992 Princess_momm odaya geldıler spinal olmuştum napcaksınız dedm karnına bascaz pis kan cıksın dıye hayır dedım ıstemıyorum ozaman alttan alalımı dedi alın dedım uyusugum zaten alttan naparsanız yapın😂😂 basma olayı olmadı bende oyuzden alttan temızledi
xAnneyiMx Princess_momm annem anlatirdi sezeryan dogumdan sonra annemin karnina kum torbasi gibi bisey koymuslar baski olsun diye
Unzle46 Princess_momm şuan öle bişey varmı bilmiyorum ben kum torbası konulan sezeryanimi 19 sene önce oldum
1merves Princess_momm ben özelde doğum yaptım alttan da kontrol yapıldı karnımda bastırıldı kum torbası da konuldu ama çok can alıcı değildi dayanabilecek bi acıydı sonra hemen geçti ama beni de en çok rahatsız eden şey sondaydı o çıktıktan sonra çok rahatladım hemşire yürütmeye geldiğinde ayağa kalktım ben kendim yürüyebilirim dedim yere bakma karşıya bak dedi tamam dedim ve yürüdüm 😊
-Papatya33 Princess_momm kız gece gece bu yazıyı gördüm onu hatırladım tüylerim urperdi. 🥹 evet sezaryende en zoru oydu . Hatta hemşireler 3. Kere geldiklerinde Allah aşkına yapmayın yeter dedim. Ona gelmedik zaten dediler. Çok çok kotuydu
Princess_momm NurZenkin pek kontrole benzemiyodu😂 dikişin patlamamasıda bir mucize öldüm sandım kemiklerimi kırmaya uğraştular resmen😂 allah kurtardı
Yaseminyhyh Gcam08 bu durum anladıgım kadarıyla hastaneden hastaneye ve gebenin durumuna göre degişiyor
HazelSeren Princess_momm genelde devletlerde böyle bısey oluyor özelde duymadım bende yaşamadım böyle bısey
NurZenkin Princess_momm 😂😂😂 sorduğumda dikisler patlayacak mi diye yapıyoruz demişlerdi önceden kum torbası koyarlarmis Allah’tan şimdi yok .Benim ilk bastirdiklarinds aşırı canım yandı 2.ve 3. O kadar canımı yakmadi.
Enfal_06 Princess_momm spinal anestezi de karnına basıyorlar genel anestezide yapamıyorlar travmam tetiklendi şimdi benim karnıma çok bastırdilar hem doğumda hem sonrasında anestezi olmasına rağmen o baskıyı hissetim çıktıktan sonra gidip gelip bastırdilar doktorda gelip bakınca hocam lütfen bari siz bastırmayin dedim çünkü çok canım yanmıştı doktor da yapılması gerektiğini söyledi kanama kontrolü yapılıyormuş
Nuib Princess_momm bastiriyolar kesinlikle çok kötü oluyo insanda sağlık için katlanicaz mecbur pazartesi doğuma gidiyorum hatirlattiniz bak🤷🏻♀️😔
Princess_momm Nuib ayyy kusura bakmayın🥴 allah kolay doğum nasip etsin🙏 bence konuşun burda yazanların dediği gibi belki kum torbası konur
Eeeliifff Princess_momm valla belden uyusturduklaro halde bastılar,sanki canımdan can gidiyordu üç kere bastılar aralıklı zamanda. Hiç unutmuyorum ve şuan ikinciye hamileyim aynı şeylerden korkuyorum
Princess_momm Eeeliifff allah yardımcımız olsun anne olmak her koşulda zor sezeryanda olsa normal doğumda olsa 🥴🥴
GamzeeeYigittt Ben de genel anestezi ile sezaryen olmuştum ama karnımdan basmadılar. Sadece hemşire odaya gelip alt bölgeye elini sokup ordan kirli kanı boşaltmıştı🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ hiç hatırlamak istemediğim bir olay 🙈
Nuib Princess_momm kum torbasını zaten koyuyolar canım o ayrı bir dava zatende onun dışında yinede bastiriyolar yani ucundede öyle oldu dördüncü Sezeryan bakalım nasıl olacak tüpler baglaticam bide 😶🤦🏻♀️