Sev98 2 hafta oldu serklaj olalı. Tedbir amaçlı serklaj olmuşdum 14+4de. Bu gün 2 defa çok küçük ip kırıntısı düştü benden idrara giderken. Ağrım, sancım, kanamam yok. Böyle birşey başına gelen varmı?
turkan403 Sev98 bilmiyorum çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah 🤲 kötü düşünmeyin dikiş hani eriyen dikişdir belki ondan kaynaklıdır bence doktorunuza danışınız yinede
Tomucuk12 Sev98 olabılır ucunda kalmısyır bazılarının elıne bıle gelebılıyor oyle postlar var sen endıselenme canım
Serap09 Sev98 bendende serklajdan 20 gun sonra geldi doktor icerde kalan artiklar dedi yara kabukları düştü yani normal
Sev98 turkan403 yarın için gel usm yapalım ama korkulu birşey yok progestan fitil de koyuyorum ondan da ola bilir dedi. İçimiz rahat olsun diye bakılsın dedi
hilal_gokce06 Serklaj ipi ince kurdele kadar kalın bir şey sanırım çünkü bnim öyleydi 13. Hafta atılmıştı 32 haftalıkken düştü ve bildiğin kurdele gibiydi ince bir ip gibiyse kesilen yerden kalmıştır bnce
hilal_gokce06 Sev98 ilişki belli bir haftadan sonra sıkıntı yok dedi doktor sanırsam ilişki sırasında gevşedi 32 haftalık felan dı duşta sallanırken gördüm tuttum elime geldi iki karış uzunluğunda kurdele gibi bir ipti