Fundaaaa46 Kızlar erkek bebek Alpay ismi nasıl sizce? Başka önerileriniz varsa da alabilirim yanına ek ikinci isimde olabilir Ege vs mi yoksa düz mü
Ruzgargulus Fundaaaa46 bizim cinsiyet henüz belli degil ama erkek olursa Gökalp düşünüyorum Alpayı daha önce duymadım ama ben pek begenmedim kusura bakmazsanız
Hzldem Fundaaaa46 Deva ismini duydum gecen ben karar verdim oglumun ismine nevresim falan yaptirdim eger karar vermeseydim kesin Deva koyardim 🥰 belki size fikir olur:))
fm-112 Fundaaaa46 çağan ,çağatay, cihan cihangir barlas bera doruk bunlardan birini koyardım alpay güzel ama bende yetişkin ismi gibi çagrısım yaptı
Fundaaaa46 aysgll15 Alpay da kararsızdım aslında sizce güzel mi hiç duyduğum bi isim değildi açıkçası galiba çok fazla tercih edilmiyor
Fundaaaa46 Ruzgargulus yok canım ne kusuru zaten eleştirilmek için yazdım yani beğenmek zorunda değilsiniz
Eceeeeemmm Maalesef aynı sorun bende de var 😅 Alpay duymadım daha önce açıkçası değişik olabilir Alpay Ege olarakta uyumlu
Fundaaaa46 Eceeeeemmm evet duyulmamış bir isim herkesin koyduğunu da koymak istemiyorum açıkçası heryer Alparslan Eymen aybars fln oldu
meryemesra Fundaaaa46 Agâh Ensar Eymen Faruk Fatih Feza Hamza İnayetullah İslam Kayra Levent Miraç Necmettin Noyan Oğulcan Oğuz Oğuzhan Ozan Semih Seyfullah Yasin Yavuz Yiğit 💎
Efsiga Fundaaaa46 alpay ismi benimde cok hoşuma gidiyor kulağa farklı ve hoş geliyor başlı başına ağır bir isim zaten yanına ek bi isme gerek yok bence lisede çok yakın bi arkadaşımn ismiydi ve de çok beğenirim 😊