dudu-1 Haftaya girmişken doğum heyecanı da başladı doğumu kolaylaştırmak için bilgilerinize ve daha önce deneyimleyen annelerin de tecrübelerine ihtiyacım var neler yemeliyim hangi hareketleri yapmalıyım ve 37. Haftada başlamalı mıyım dua olarak da önerilerinizi yazabilirsiniz 🌸😊
Alpsmommm dudu-1 canım benden sana tavsiye eğer doktorun yasaklamadıysa ilişkiye giren korunmasız sperm rahimi yumuşatıyor iki çocuğumda da gebeliğim boyunca girdim son aylar korunmasız girdik ve normal doğum yaptım. 2. Çocuğumda cuma gitmiştim sancım vardı ama açılma yoktu salı günü kendi doktoruma kontrole gittim 3 cm açılmam vardı bir gün önce ilişkiye girmiştim ben onun faydalı olduğunu düşünüyorum. Eltim hamileliği boyunca hiç yapmadı sezaryen doğum yaptı bebek aşağıdaydı ama açılma falan yoktu 41.haftada sezeryan oldu
mavibahar dudu-1 squat yapın, merdiven inip çıkın. Hurma yiyin. Olumlu düşünün, kendinize inanın, vücudunuza ve bebeğinize güvenin. Doğumunuza sahip çıkın 😊
Eliffyamann dudu-1 benim tecrübeme göre, gelmek isteyen bebeği durduramazsın gelmek istemeyen bebeği amuda da kalksan doğuramazsın 😂😂 o yüzden son haftaların tadını çıkarıp doğumu düşünmeden gününü gün etmek lazım
dudu-1 Alpsmommm yaaa çok etkili olmuş o zaman bende hiç giremedim canımın acısına ama denicem teşekkür ederim
Smr28 Alpsmommm alakası yok bence bende çok fazla ilişkiye girmezdim hatta doktorumda son zamanlar olmasın dedi ve normal doğm yaptım
dudu-1 mavibahar işin güzel tarafı gerçekten olumsuz hiçbir düşünce yok kafamda hep olumlu düşünüyorum 😊 hurma yemeye çalışıyorum diğerlerini de yapmaya çalışacağım teşekkür ederim 🥰
dudu-1 Eliffyamann öyle aslında bebeğim zamanında kendi istediği zaman gelsin diyorum ama normal doğum istediğim için geç gelme durumu olursa sezeryanla alırız diyor doktorlar sezeryandan korkuyorum aslında çok o yüzden alınmadan kendisi gelsin istiyorum 😄😄
Eliffyamann dudu-1 benimde ilk gebeliğim öyleydi 36 37 başlamıştım bırseylere ama 39 görünce stres olmaya başladım 40 olduğumda ise çok üzgün hissediyordum ve sonuc olarak sezeryan ile dogum yaptim ilk günlerim doğum seklinden dolayı lohusa psikolojisinin de etkisiyle çok üzgün geçti simdi hic kafama takmıyorum doktorum kendisi normali denemek istiyor hayırlısı diyorum🤦🏼♀️
mavibahar dudu-1 42. Haftaya kadar beklenilebilir. Ayrıca rahim ağzı yetmezliğim olduğu için 12. Haftada serklaj yapıldı 36. Da alındı. Sıfır cinsel ilişki ama normal doğum yaptım. Hemde 2 defa ssvd ✌🏼😎😁