Betul_dogan123 Yeniannelerburda kıza benzettim tabı sadece tahmın bunlar canım sağlıkşs al kucagına 🤲
Yeniannelerburda DOKTORUMUZ BİR TAHMİNİM VAR AMA SÖYLEMEK İCİN ERKEN DAHA KÜÇÜK DEDİ SİZCE ANNELER FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM. ANLAYANLAR VAR Mİ 🤗
Yeniannelerburda 2gamze5 bu çok ısrar edince biraz erkeksi konuştu gibi ama ya asla yüzdelik ihtimal veremem şuan dedi kesinde diyemem dedi ama kim görse kıza benzetiyor resmi arkadaşlarımdan da😊
Yeniannelerburda Betul_dogan123 çok teşekkür ederim inşallah bir oğlum var birde kızım olaun istiyorum hayırlısıyla 🥹
busemommm @sedgny @Betul_dogan123 @2gamze5 Kızlar bana da bakar mısınız iki farklı ultrason görüntüsü var 🌸
Betul_dogan123 busemommm canım kız gıbı hissettim ama erkek bence ya 🙃 sağlıkla al kucağına bızımki sadece tahmın önemli olan doktorun dedikleri 🤲
Betul_dogan123 Yeniannelerburda gönlüne göre versin Rabbim inşallah sağlıkla canım benım ama hıssiyatım kız gibi
Yeniannelerburda Betul_dogan123 bend öyle hissediyordum ama açıkçası biraz doktordan sonra erkek mi acaba diye düşündüm çünkü erkeksi konuştu ama kızda olabilir tarzida dedi bekleyelim dedi. Çok teşekkür ederim inşallah hislerimiz doğrudur🥰