Gamze_gamze Kızlar 33. Haftadayız ama bebeğim hala ters duruyor çok üzülüyorum normal doğumu çok istiyordum. Ne yapmak gerek bebeğin normal pozisyona inmesi için? Ya da neden bebek ters durur tecrübesi olan varsa yazabilir mi lütfen?
umrumdadegil Gamze_gamze herhangi bir şey yapmayın doktorunuz önermedikçe tehlikeli. Benim bebeğim 34. Haftada dönmüştü
Hosgeldiannelik Gamze_gamze benim de 32 de baş aşağıydı, 34 te döndü, ben de üzüldüm dönemez artık yer kalmadı diye 36 dayım yine dönmüş baş aşağı. Umarım artık dönmez yukarı
Minnikpatates Gamze_gamze benımkı ta 36 da döndü 😂gerçi döndu dönmesine ama sonuç sezeryan oldu bazende olmuyor işde dönsede
Nazo77 Gamze_gamze Son saatlerde bile dönen var neden dert ediyorsunuz ki?Bende normalden yanayım ama sağlık olsun hayırlısı neyse öyle olsun böyle şeylere canınızı sıkmayın.
58Vildan Benim ilk bebeğim 33 haftalık döndü youtubedan bir haraket bulmuştum onu yapmıştım. Bide benim hamileliğim yaz dönemiydi denizde takla atmıştım 33. Haftada dönmüştü
Gamze_gamze umrumdadegil nerden anlıyorsunuz başının aşağıda olduğunu? Benimki hep sağ yukarıda duruyor taş gibi birşey var orada bazen tümsek gibi duruyor görüyorum dışardan
58Vildan Gamze_gamze aradan 7 yıl geçti youtubeye yazarsanız eminim ilgili videolar çıkıcaktır karşınıza
umrumdadegil Gamze_gamze üst kısım hafifliyor ayakları yanlarda hissettim resmen sokuyordu yanlardan çıkacak gibi bir de makat gelişken aşağı vajina tarafına vuruyordu hep dönünce oraya vuruş hissetmsdim hiç
Esrakalkanc Bas gelıs olunca gogus kafesinin altında 4 parmak boşluk oluyor ve hafıfleme geliyor tekmeleri kasıkta degıl yukarda hıssedıyorsunuz dolayısıyla mıde yanması bulunması nefes darlığı yasoyorsunuz
Gamze_gamze Esrakalkanc bir de başı yukardaysa mide yanması olur derler başı aşağıdayken çiş getirir derler
Gamze_gamze umrumdadegil evet orada çok baskı hissediyorum ben de başı indi baskı yapıyor heralde diye düşünüyordum 🙄
Gamze_gamze Minnikpatates Allah’tan tek dileğim önce sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi sonra doğum şekli 🙏🏼 Herşeyin hayırlısı