Ber277 Edyedy Kızlar burada konuşmuştuk ben 39+5te doğurdum sizde sağlıkla kucağınıza almışsınızdır inşallah
Eceunverkanra omerhalis valla seni aradim bu postta buldum,nasilsin canim? Tehliken gecti mi? Merak ettim.
omerhalis Eceunverkanra canimsin ya bende cok aradim seni bulamadim iyiyim kanama yok ilaclara igneye devam 20+2 gune kadar geldik bakalim nasip gerisi.sen napiyon nasilsin canim
Nerm7n Denisss Şafak 110 günler çabuk geçiyor. 24+2 günlük olduk. Hayırlısı ile Güneş 🌞 kızımı kucağıma alsam diye heyecanlanıyorum artık 🙏🏻
Eceunverkanra omerhalis oh masallah canim cok sevindim🙏🏻 Daha iyiyim,gun gectikce toparliyorum. Haziran’a kadar korunma verdi doktor. Sonrasinda tekrar deneyecegiz Allah’in izniyle. Cok sevindim, masallah sana umarim daha iyi olacak merak etme hic🥰❤️
omerhalis Eceunverkanra sende daha iyi olcaksin insaallah canim yapman gereken beklemen gereken herseyi sabirla bekleyip basaricaksin eminim buna cok guclusun ❤ bende insallah sonuna gelirim sabirla beklemeyle geciyo iste gunlerim sanda herseyin en guzelini saglikli bir omur nasip etsin .normalde seni bulmam zor oluyo yorum yaptigin postlara benide etkietleyerek yaparsan buluruz birbirmizi instagramin varmi canim senin