BetlAkdenizKaymak Son 21 canım oğluma ama şuan ciddi anlamda belime sancı giriyor sık aralıklarla ve afedersiniz sürekli büyük tuvaletim varmış hissine kapılıyorum bunun Doğumla alakası var mı ki ?
Denisss BetlAkdenizKaymak canim cok uzgunum inan bilmiyorum aramizda zaman cok bilen birine danismakta fayda var
tazecikanneee Denisss amin amin insallah çok iyi hatırlıyorum o 140ları sonra ikili rakamlara düştüğümüzü 🙈 her akşam 00:00da bakıyordum uygulamaya bi gün daha gitti diye hala aynıyım gerçi 😂
sonsuzmasalim Krispiim16 vallaha bilmiyorumki bende anlamadim hala hastane cantam bile tam hazir degil sabah bi göz aticam öyle cikcam evden😂 insallah sabahda böyle rahat olurumda elim ayagima dolanmaz
Denisss Nezahatozen başlarda ayni böyleydi yüz ifadem sonra nasil geciyo blmiyosun aramizdaki o 1 ay farkın nasil gectigini ben anlamadim bile emin ol 😊
Nezahatozen Denisss geçsin bir an önce doktora gideceğim günleri sayıyorum şimdilik 😣 ama onu yarın gorucem çok şükür
Krispiim16 Denisss inşallah canım ya Doğsun artık diyorum 😂😂 o değil geçen gün doğduğunu ve yanımızda yattığını hayal ederken ağladım 😂😂😂 hormonlarım beni ele geçirdi 😂
Denisss Nezahatozen cuma gorucem bende nasipse haftayada detayli insallah detayli icin cok heyecanliyim 😊