ebruuken newanne___ Merhaba, ben de bundan aldım henüz kullanmadık ama bence gayet güzel. O kadar yüksek fiyatlar ödemeye gerek yok diye düşünüyorum pek bi fark olduğunu da zannetmiyorum diğerlerinden.
yeni_anne2 newanne___ canim benimde görumcem alıcak halası olarak hediye ama ben acık rengini sectim gecen magaza da denedim sürüsü cok rahatt güzeldi yanııı begendimm benn
Kaderkks newanne___ Travel sistem bebek arabası tam tamına pişmanlıktır ilk bebeğimde hevesle görüntüsünden dolayı aldım hem ağır hem kullanışsız çok yer kaplıyo 2. Bebeğime hamileyim başka bebek arabası arayışındayım
Bknz1504 Bana çok kullanışsız geliyor ya arkadaşımda benzeri vardı bebek hareketlenince o ikinci büyük olanı kullanırken baya zorlanıyordu ya tekerlekleri de kocaman ya zor
Kaderkks newanne___ çok yer kaplamayacak rahat kapanacak bi araba bakıyorum travelin her hali işkenceydi gidişi bile güzel değildi
Nacyax newanne___ bu arabalar çokta kullanışllı olmuyor katlayınca çokda yer kaplıyor ben pek beğenmiyorum
Nacyax newanne___ bende yeni yeni bakıyorum daha tam bakmadım yakınımda bu arabalardan kullananlar var çokda hoşuma gitmemişti