Buseeozd Selamlar, Aşırı hareketli bir bebeğe sahip olan anne adaylarındanım. Aşağıya olan baskısını cok net hissediyorum. Bu doğum kanalına girmeye calıstıgını mı gösteriyor? Böyle baskıları yogun hissedip doğum kanalına girdiğini öğrenen oldu mu? Bugün tam 35 haftalık bebeğim. En son 33+2de 2.430gr dı suan ne kadar bilmiyorum. Muayenem cuma günü.. Acaba doğumun başladığınımı işaret ediyor bu baskı ve ağrılar. Merak ediyorum..
Esmerannee1080 Buseeozd benimde 34+2 kasilmalarım siddetliydi asagi vuruyordu gittim alttan muayne yapildi rahimde yumuşama olmuştu nstde sancilarim dogum sancilari dediler erken gelmesin diye serum verildi agir iki igne yapildi suan cok sukur 35 +2 yim bekliyorum hayirlisiyla zamaninda gelir insallah siz bi doktora gorunun .
Firdevsyilmaz Buseeozd cnm bnmde o günlermde ağrılar sancılar baskılar ve kranp larım oluyodu bazen şiddetli oluyodu dakika tutuyodm ama yalancı sancı imiş onlarn hepsi 😂tabi her insan bir deyil o haftada doğum yapanda var...
Aylnn Buseeozd bende bugün 35 haftalığım canım daha önceki kontrolümde doktor bebeğin baya aşagı yöneldigini söyledi okadar baskı yapıyorki yürümekte bile zorlanıyorum😑
Gmzcngi Buseeozd bende bayadır aşağıda hissediyorum hareketlerini canım ellerini gezdiriyor resmen gecen hafta doktora gittiğimde kanala indiğini öğrendim ama rahimde bir sıkıntı yok sancımda yok doğum yaklastıgının belirtisi falan değil sanırım doktorum öyle birşey demedi herangi bir belirtisi olmadı kanala inmesinin sadece kafa baskısı arttı sanki daha sık idrara cıkmaya başladım🤷♀️
JeyranAhadova Bende de adet tarihine gore sizinle aynı bugun 35 hafta. Amma bebek 5 gun/1 hafta onden gitti hep. Bende de oyle agrılar oldu, hep chok haraketli ashagıya baskı yapıyordu, 32de doktora geldik, bashi ashagı inmish, dogum kanalının tam agzında. Hem ciyer gelishtirici oldum, ilaclar falan. Bendede shimi randevu cuma gunu. 33+3 haftada 2239 gramdı.
Buseeozd JeyranAhadova ayaklarıyla gögsüme dogru bastırıp kendini aşağı dogru itiyor gibi hissettim özellikle dün. Aynı anda hem aşağıda hem gögüs kafesmde baskı vardı. Paniklemek istemedim. Yarın ne diyecek merakla bekliyorum
Esmerannee1080 JeyranAhadova ya çok üzüldüm ben 26 cı haftadan beri erken gelmeye calisiyor hep igneler ciger gelistiricilerle durduruyoruz rabbim yüzümüze güler insallah
JeyranAhadova Buseeozd bende de tam oyle. korkmayın, heyecanda yapmayın, yarın gideceksiniz ne var ki. 35den sonra hich bir tehlıkesi olmaz. Her shey iyi olur, İNSHALLAH❤️
Gmzcngi Buseeozd sığmıyodur içeri annesi o yüzdendir♥️ Bizimkide sıkıstırmıs iyice kendini götünü dayayıp ayaklarını uzatıyo genelde sıpa şimdide yeni şeyler yapıyor gögüs altıma getiriyor ayaklarını ama oda can yakıyor gercekten🥺
Esmerannee1080 Buseeozd bi gorunun benimde sert yapıp oraya vurmasi cok can yakiciydi o rahimi yumuşatmiştı
Ahsenveannesi Buseeozd benimde oyle 30dan beri ama 33 haftada kontrolum vardi doktor birsey soylemedi asagida falan diye kasiklarimda hep kolu omuzlari hissediyorum hatta ayaktam cok kol hissediyorum asagi dogru cok baski hissediyorsan bu rahim agzini inceltebilir ama o yuzden eger normal disinda bir his varsa gorun bence
Buseeozd Firdevsyilmaz Aylnn normal doğumu başlatmak için etkili oldugunu duydugum hurma yemeye başladım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beklemekten başka çare yok zaten ve öyle birşeymiş ki gebelik ağrıları sancıları durdurma şansımız olmadan gönüllü olarak ağrıya katlanılan tek süreç olsa gerek isyan bile edemiyor insan ☺️
Esmerannee1080 Firdevsyilmaz oyleymis ama bende yalanci diyip gitmedim gittigimde gercek dediler cok korktum
Esmerannee1080 Gmzcngi evet oda var idrarımda sıklaştı 35 haftalik olmasina ragmen hala neyi neresi çözemiyorum ben ya
Firdevsyilmaz Esmerannee1080 nasıl yani gerçek sancınızmı var? durum ne ? açıklık maçıklık varmı ?ben gitmedim hiç uzun sürede ağrısa geçince umursamadm şu 4 gündür de var ağrılarm devam edio bazen şidetli bebeğm kanala indi hissettim ama yine hiç gitmedim
Gmzcngi Esmerannee1080 ben doktora gittiğimde nerde nesi var soruyorum canım gerci artık anlıyorum topuguyla falan ittiriyor sağ tarafı sol tarafada popoyu dayıyor esnetiyor kendini bacak boyumuz uzun o yüzden sıgdıramıyor yawrum kendini🥺
ilkim19 Buseeozd kişiden kişiye değişir tabi ama ben o baskıları hissetmeye başlayalı 4 hafta kadar oldu şuan 39. Hafta bitmek üzere ama hala kanala girmemiş oğlum 😬
Esmerannee1080 ilkim19 yaaa bizimki erkencii sizinki gelmemekle ısrarcı sanırim benim en son o agrim sabaha kadar araliksiz surmustu o yuzden yumuşama olmustu ignelerle durdurmasaydik bu kasilmalarla dogum olur demisti doktor
Esmerannee1080 Ahsenveannesi başı aşagıda olduğunu nasıl anlarim poposunu her zaman dayiyorum hissediyorum cokta canim yaniyor