Fundaaaa46 Kızlar neler yapıyorsunuz veya yaptınız doğum kolaylaştırmak açısından tavsiyeleriniz nelerdir
Nazo77 Fundaaaa46 Kız daha dur ne doğumu var bende 31deyim daha bunu düşünmek istemiyorum 35den sonra 😅
Baharata Fundaaaa46 30 haftalık olduk ilki sezeryandı buda sezeryan olcak hergün işe git gel zaten yoruluyorum o yüzden pek bişey yapmıyorum tüm bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim çoğunlukla hastane çantası da hazır
Fundaaaa46 Nazo77 😂 öyle de demek istediğim mesela günlük yürüyüş mü veya pilates topu alanlar var şimdiden valla ilk gebeliğim bilgisizim bu konuda 😂
Nazo77 Fundaaaa46 Alakası pek yok diyorlar ben hareketliyim hiç olmadığım kadar doktor vsye gidince.Bence pilates sakat ya dikkatli olmak gerek yürüyüş iyidir.👍🏻
BusraTA Fundaaaa46 Ben 32 haftalığım aletli pilates yapıyorum doktorumda destekliyor. Tabi profesyonel hoca ile birlikte 😇Tavsiye ediyorum
Nazo77 ocak-94 Normalde bile pilates dikkatli yapılması gereken birşey hamilelikte öyle kolay değil ısınma soğuma vs var bilinçsizce yapılırsa sakatlık olabilir.
ocak-94 Nazo77 bilinçsiz yapılmasın tabiki. Ama hamilelik pilatesi diye bi durum var size özel yapılıyor aylardır gidiyorum normal doğumu kolaylaştırmak için bir sürü egzersiz yapılıyor kesinlikle hamileler düşük riski yoksa herhangi bi sorunu yoksa gitmeli
Nazo77 ocak-94 çoğu kişi evde yapmaya çalışıyor topla tabiki pilatese gidip bir eğitmenle yapılırsa sorun yok.
ocak-94 Nazo77 evet evde topla riskli olabilir haklısınız Allah korusun bebek kanala inip erken doğum olabilir dikkat etmek lazım uzman şart