dika Dün kan ve idrar verdim sağlık ocağında bugün gidemedim e nabizdan bakınca böyle kırmızı çıkmışlar acaba neden ne yüksek veya düşüktür doktoruma randevu alacam
_biranneadayi Kolesteroldan kaynaklı hepsi bence canım. Hdl kolesterol var ya tehlikeli biraz dikkat et Et yumurta falan yeme bi süre doktora görünene kadar
_biranneadayi dika Protein yüksekliği genelde gebelik zehirlenmesi belirtisidir Fikrin olsun diye söylüyorum ama seninki aşırı yüksek çıkmamış. Ama ya kolesterol proteini tetiklemiş Ya protein kolesterolü Kesinleşmesi için tekrar bakılması gerek
dika _biranneadayi bak şimdi korktum canım valla dikkat de ediyorum elimden geldikçe zararlı şeylerden kaçınıyorum yarın inşAllah doktroum yerindedir hemen gidicem bu ay böyle çıktı çok da sancım vardı dün hiç uyuyamadım
Aise2861 Yani anladığım kadarıyla karaciğer enzimlerinde sıkıntı olabilir ama aşırı bir düşüklük yok . Hdl kolesterolün yüksek olması iyi diye biliyorum. Kötü kolesterolle savaşıyordur. Canınızı sıkmayın bazen bizim kafamızda büyüttüğümüz gibi olmayabilir doktora görünmeniz de fayda var
tansugl37 Sonuçlarda bi sıkıntı yok. Kolestrol için düzenli beslenme gerekli. Benimki daha yüksek onda bile sıkıntı yok dedi doktor endişelenecek sonuç değil bunlar
Meryykb01 Bir sorun yok az su tüketiyorsun muhtemelen diğer değerlerin gebelikte böyle çıkması normal,yine de yağlı tüketmeye başladıysan dikkat edebilirsin besinlerle alakalı bir sorun yok yalnızca kullandığın sıvıyağ ve katı yağ miktarına dikkat edebilirsin
dika Meryykb01 teşekkür ederim normal tüketiyorum acaba kaymak yedim diye mi bu ay kaymak canım istemişti onu tükettim diye mi böyle çıktı