Edanurr011 kızlar mide bulantısı için önerebileceğiniz birşey varmı. 7+4 günlüğüz 6.haftadan itibaren mide bulantılatım basladı bu kısa süre içinde bile mahvetti beni deneyip önerebileceğiniz birşey varmı??
Nacyax Edanurr011 sabah bulantıları için tuzlu kraker falan atıyorum ağzıma biraz iyi geliyor ama yine de devam ediyor
alsar11 Edanurr011 doktor ilaç yazabilir içersin, kraker falan atıştır bendede oluyordu ilaç bile engel olamıyordu 🥴🥴 ama şükür geçti sende daha çok erken geçer İnşAllah💕
hilalasc Edanurr011 maalesef ilaç dışında hiçbir şey iyi gelmiyor neler neler denedim ilaç kullanmamak için ama en sonunda mecbur kaldım prizin kullanmıştım ben hemen kesiyordu
Fundaaaa46 Edanurr011 kraker leblebi vs hepsi hikaye bence bi ise yaramıyor en iyi çözüm doktorun verdiği ilaç ben hap şeklinde olanları kullandım pek işe yaramadı bayadır fitile geçtim fitil kullanıyorum onu tavsiye ederim doktorunuza danışın
Baby_B Edanurr011 bende hicbisey ise yaramamisti 12 ye kadar ilaxta icsem kustum hep 20 deyiz ilac icmesem yine kusuyorum🫣 Ama siz deneyin sabah kraker yemeyi,genelde bu önerilir hep(ben onlarida kusuyodum)
Nessee34 Sabah tuzlu kraker yıyebılırsın bıde onerım az az sık sık yiyebilirsin o da ıyı gelıyor onun dışında ılac verebılır doktor eğer kı o da ıyı gelmezse acılde serum takıyorlar o rahatlatıyor ben o sekılde yapmıstım