Cyla2014 Busearassu ben ilk gebeliğimde 15 16 hafta çivari hissettim kızımı pıt pıt atiyordu tekme atması tabi sürdü biraz 20 lerde galiba
Tuubaaa Busearassu 19. Hafta da art arda iki kere hafif bir şekilde tekme olduğuna inanaraktan hissettim ondan önceki haftada anlamayacağım şekilde hafif seyirmeler hissediyordum🤗🌺
Krispiim16 Busearassu 15 16 da seyirmeler yerdeğişimlerini hissettim 17 başlarında tekmelerini ve haftalar geçtikçe o tekmelerin güçleştiğini 😂😂😂şimdi 20 haftadayım 😂😂
Gulhan2692 Busearassu ilk tekmesini 20.haftada hissetmiştim ilk gebeliğim, yemek yedikten sonra içimde bi kıpırtı hissetmiştim elimi karnima koyunca tekme atmisti minik adamım💙 simdi 34+3 olduk boks yapıyor içerde 😁
Busearassu Cyla2014 18 haftaya girdim hareketlerindeki hissetmeye başladım galiba yavaş yavaş emin olamadım tam
Mucizemiz4735 Cyla2014 ben 16 +3 haftalık gebeyim en son hareketini pazar günü sabah hissettim bi kere o günden beri daha hissedemedim panik oldum biraz 😔
Cyla2014 Busearassu ilk gebeliğin ise eğer ayırt ermek zor şu anki ikincim 15 haftalığım 2 haftadır hissediyorum
Ozderr Tuubaaa seyirme dedikleri şey nasıl oluyor geçen gün bende bişeyler yaşadım ama tarif edemiyorum ne olduğunu 🙈😅
hunilimom Busearassu ilk hareketini çok yorulduğum bir gün du 16.haftaydı sadece bir kere hissetmiştim ilk tekmeyi 19.haftada atmıştı hatta burda da sormuştum tekme mi diye çok güzel bir duyguymuş şuan 21+4 olduk kızım kıpır kıpır 🤩
Busearassu hunilimom. Bende aynı şekilde bugün çok yorulmuştum hatta dedim çok yedim ondan mı oldu emin olamadım 🤗
Glcnhsyn Busearassu 16 da hissettim hafif vurma gibi çok şiddetli değil. Şimdi 29 haftaya grcz bildigin savaş var içerde 😂
Mrym53 Busearassu ilk tekme pıt pıt göz seyirmesi şeklindeydi 18.haftada hissettim elimi karnıma koydum konuştum yine seyirdi okadar mutlu oldum ki ağlamaya başladım sevincimden 😊
hunilimom Busearassu yemek yediğim zaman ay maşallah bir tekme bir dalga hareketi geceleri bazen uyanıyorum bu haftalarda böyleyse diyorum ileriyi düşünemiyorum
Glcnhsyn Busearassu yaa herkes öyle diyo çok korkuyorum ınsalah beni şaşırtir ve cok uslu bir çocuk olur gerçi koc burçları hiçte uslu oluyormuş başa gelen çekilir 😕
Mrym53 Busearassu hemde nasıl ilk tekme anı olarak kaldı bide üstüne komşum geldi kapı çaldı diye yarım kaldı tekmişleri ama şimdi 20. Haftadayız bol bol hissediyorum sürekli hareket halinde zillim 😊