HNur55 Merhabalar, Emine Ünlü Değermenci ile sürecini yöneten, doğum yapan birileri var mıdır, varsa nasıldı süreç memnun muydunuz ? tüm doktorlar hakkında yorum var ama kendisi hakkında çok az yorum bulabildim varsa paylaşmanız beni çok mutlu eder.
Feyzadilara Ben gidiyorum 32. Hafta ya giriyoruz gayet memnunum ve işinin ehli biri güvenle gidebilirsiniz
HNur55 Feyzadilara ya çok teşekkür ederim yorumunuz için, inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebisinizi, ben de devam etmek istiyorum ama bazı yorumlar kafamı karıştırdı o yüzden sormak istedim tekrar siz tavsiye üzerine mi gitmiştiniz
Feyzadilara HNur55 yok hayır ben 2. Gebeligimden dikisimde boşluk bırakılmıştı başka doktor tarafından Emine hoca bu sorunu fark edip çözüm buldu saolsun 3. Çocuğumuz sağlıcakla oldu saglicaklada alırız umarım bu vesile ile tanışmıştık yolumuza Emine hoca ile devam ediyoruz yorumlardaki gibi falan değil içiniz rahat olsun
Feyzadilara HNur55 bugün kontrolumuz vardı yine güler yüzü enerjisi be tüm şikayetlerimi dinleyip tüm kontrollerini yaptı eksiksiz ben çok memnunum
HNur55 ben de enerjisinden çok memnun kaldım son görüşmemizde ilgisi alakası her şeye yanıt vermesi devam edeceğim bu yorum da içimi çok rahatlattı çok sağolun , kaç haftalık gebesiniz :)
mihraninannesi55 ya ben canan hocaya gidiyorum ama onunla alakalı cevaplar hep olumsuz doktor konusunda çok kararsızım ben banada fikir ve öneri verirmisiniz lutfen.bende 22+1 deyiz
HNur55 mihraninannesi55 benim diğer doktorlardan sadece saadet ünsal hakkında fikrim var çok tavsiye edilen bir doktor ama çok yoğunmuş randevu bulmak zormuş, onun dışında emine hanım ile devam edeceğim ben de
SfrnM HNur55 ben spinal sezaryan düşünüyorum ama henüz erken olduğu için Emine hocayla bu konuyu konuşmadım