kindacute Susu45 yazın çok ekşi çeken canım havalar soğuyunca tatlı çekmeye başladı. Bebişim kız olacak
Fatmafiliz Susu45 bende aynı şekilde hep tuzlu ve ekşi şeyler istiyordum tatlı asla yiyemiyordum çevremdeki herkess erkek dedi dedi ama kızım olucak inşalah🥰
Edaerva Susu45 kızlarımda deli gibi ekşi ve acı yiyordum oğlum olucak tatlıdan başka bişey yemiyor gibiyim
Makbule_ Susu45 ilk hamileliğimde ekşi ekşi erik limon yedim tatlıyı asla yiğemezdim şimdi erkek olacak inşallah ilk olarak çiğköfte aşerdim sonra tatlı yedikçe mutlu oluyordum 🤭 benimki tuttu ama inanmıyorum hurafe bence
Happyka Susu45 bu ekşi tatlı hepsi hormonla alakalı. Kızlarımda bulantım hiç olmadı kusma sıfır . Sadece etten tiksindim kendim yapınca yiyemedim. Meyve hiç yemedim ilk aylarda . Şampuan sabun kokuları hiç iyi gelmedi bana tiksindim resmen .
Mucize19 Meyve, tatlı, baharatlı, tuzlu şeyler aşerdim ben inanmıyorum açıkcası hurafeden başka bir şey değil kızım olacak inşallah. Benim hem tatlı hem tuzlu aşerdiğim oldu ekşi hiç aşermedim. Ama ilk hamileliğimde ekşi aşerdim. Bunda ekşi aşermedim
Masal92 Ben çok tatlı seven insan hamileliğimde tiksindim ekşi ve tuzlu şeyler çok yiyorum ama doktor %90 erkek dediii tutmadı yani 😋
Aslaninannesi_ O haftalarda deli gibi tatlı yedim öyle böyle değil sonra 1 hafta boyunca turşu yedim oğlum olacak 😀
Eceunverkanra Susu45 Ben oglumda cok tatli cekmisti canim surekli tatli yiyordum tutmustu. Simdi canım hep tuzlu ya da eksimsi seyler cekiyor henuz cok yeni cinsiyetini hic bilemiyorum bakalim tutacak mi🙈
Dmlakrbg Susu45 19. haftamdayım. Son iki haftaya kadar genelde şeftali mandalina tarzı ekşimsi şeyler istedi canım hep. Ama son iki haftadır yemek yedikten sonra bazı zamanlar tatlı bir şey yemek istiyorum. Bu arada tabi turşu falan da çok tüketiyorum. Yani bence tamamen şehir efsanesi. Bu arada oğlum olacak. Kızıma hamileyken yine turşu ekşi tarzı yiyordum. Tatlı olarak da sadece tahinpekmez