Femay Meliss0619 nerden alacağınızı öneremem ama nerden almayacağınızı önereyim Oğuz conceptten uzak durun 🌺
minikbebegim06 Meliss0619 BButik Mobilya var yeri sitelerde ben odasını ordan aldim kızımın o kadar güzel kaliteli ki ayrı ayrı almak isterseniz o şekilde de var dolap sifonyer beşik vs diye biz komple montessori yatak dolap sifonyer 22 bine aldık belki fikir olur
Meliss0619 minikbebegim06 instagram da yeni keşfettim iki gündür takip ediyorum inşallah gidip bakıcam🥰
Nazgrr minikbebegim06 bu haftasonu inşallah bende bakmaya gideceğim böyle memnuniyet mesajınızı görmek beni sevindirdi teslimatı kaç gün içinde yaptılar ?
Femay Meliss0619 rezalet bir firma. Ürünü satana kadar abi abla ürünü sattıktan sonra asla şikayete sorun yok ilgilenemiyorlar ve ürünleri çok kalitesiz çok
minikbebegim06 Meliss0619 gidin valla arkadaşım da aldı ordan 1 seneden fazladir kullanıyorlar çok memnun
Femay minikbebegim06 evet bende elimden geldiğince kimsenin oraya bulaşmamasını sağlamaya çalışıyorum..
minikbebegim06 Nazgrr söylerseniz daha erkenden gönderirler bence birde bebek hemen kendi odasında yatmıyor ya ondan dolayı sorun olmaz fiyatları çok uygun biz bide lajiverte bakmıştık onlar 2 katı fiyat vermislerdi
Nazgrr minikbebegim06 evet orası da instagramda çok karşıma çıkıyor ama bbutik daha çok beğendim. Çilekte bebek mobilyası sormuştum bana 50-60 bin masraf çıkarttılar 😕