Huzurluve 1hamle bir şey olmaz rahat olun. Ben de çok geç vurulduğum oldu 4 saat 2 saat oluyor. Her zaman olmasinda korkacak bir şey değil
Medos123 1hamle hiç birsey olmaz merak etmeyin ben bir gün vurmayı unuttum ertesi gün yine aynı saatinde vurdum. Doktoruma danıştım bişey olmaz rahat ol dedi 😊
Hasret18ayaz Huzurluve ben de birşey sormak istiyorum bana hem iğne hem hap verdi birini sabah birini akşam kullan dedi iğneyi akşam 7 de vuruyorum ama hapı sabah değil öğlen yutuyorum 12 gibi falan cunki geç kalkıyorum bir sorun olurmu acaba
Huzurluve gecegunesim iğneyi aynı saatlerde vurulmaya çalışın arada untma aksaklik olabilir ama her gün aynı saatlerde olması gereken o şekilde. Geçmiş olsn
Masal7778 Birşey olmaz rahat olun ben alarm kuruyorum hergun aynı saaate unutmamak için sizde öyle yapabilirsiniz iyi oluyor
DenizBatus Hasret18ayaz ben gündüz 12bucukta hap akşam 12 buçukta iğne yapıyorum iğnenin saatini biraz daha ileri ala bilirsiniz en azından 10gibi falan
Huzurluve Hasret18ayaz saatlerinizi doktorunuza danışınız bence en sağlıklı cevabı onlar verir. İğne sabah 10 da, akşam 10 da coraspirini alıyorum. Doktorum böyle yönlendirdi. Size nasıl bilgi veririn bilemem