Elif2907 Bebeğim 36 haftalık herseyi normal karın cevresi hariç karın çevrefi 28 haftalık ölçülüyor başına böyle bişey gelen oldumu doğumdan sonra ne yapıldı kilosuda 2 kilo 124 gram
Elif2907 Doktor Detaylı ultrason çekti benim çocuk kendini göstermeyince karın çevresini Yarın tekrar bekliyor Ona göre kendi doktoruma görüneceğim o da bana ya erken doğum diyecek ya da biraz daha beklicek tam Kesin bir sonuç alamadım bugün yani
Elif2907 @Antikci Ama bir sorun teşkil etmiyormuş yani engelli falan olma durumu yokmuş Sadece plasentadan iyi beslenemediği için kilo alamıyormuş ve karın çevresi genişlememiş
Antikci Elif2907 beni de bu gün yatırmak istediler hstaneye reddettim 29 haftalık 1100 gr ölctü 3 hafta gerilik var perinatoloji ve 3 ayrı hastane doktor daha beni baya korkuttular kalb durur anne karnında ölür vs diye inşallah bişi olmaz Allahın iziyle yarın giderseniz buraya da yazarsanız çok mutlu olurum 🤲🏻
Elif2907 @Antikci canım bu gün gittim detaylıda göbek cevresi harici herseyi iyidi doktor gün verdi foğum 13 kasım da olucak ama aksi başka bişey demedi
Antikci Elif2907 Çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah Hala karın çevresi 28 haftalık mıymış Yoksa biraz da olsa ilerleme Olmuş mu
Antikci Dimple7 ben eko bile cektirdim hiç kafama takmıyorum artık sonucta az da olsa kilo alıyor 25 haftalık dogan bebekler Allah izin verirse kocaman olup büyüyor hiç kafanıza takmayın bence sizde herşey Rabbimden