Ayseleraslan Cemreemine ben 65 kilo hamile kaldım şuan 73 üm aldığıö kiloları 4.5.ayda aldım dahada almıyorum şaşırıyorum bende hareketliyim hazırlıklardan dolayı ona bağlıyorum artık 😊
Cemreemine Ayseleraslan kuzum bende 3 kilo almistim sadeve sonra surekli hastanede kaldim antibiyotik serumlar falan filan hastaneden bi ciktim 5 kilo almisim ki hic biseyde yemiyodum yani doktorda o kadar ilac aldin normal dedi 🤕
AynurMervePolat Ayseleraslan Merhabaa 😌 bende en son 30. Haftada gittim doktora 1711 grdı. Suan 33+3üz cumartesi gidicem doktora bakalım ne kadar oldu🤗
tazecikanneee Ilaydaile babasının saati geldi ya kudurmaya hazırlanıyor bizimki de arada bir kasılıyor 😂 acıktı anası ama üsengecliğinden kalkamıyor 😂
Aryam tazecikanneee Ilaydaile kizlar sizdede uyurken agri falan oluyor mu afedersiniz vajinaya sanki baski oluyor🙈agirlashtik diye mi acabaa
Ilaydaile tazecikanneee ahaha 😂😂 bnmde kaslmam oluyo ya magnezyum verdi doktor eskiye göre daha iyiyim
tazecikanneee Ilaydaile ben tam fark edemiyorum desem sertleşiyor evet ama bi yerlerini dayıyor herhalde diyorum ama ciddi ciddi kasıyor bu gittiğimde soracağım bende kasığım ağrıyor bazen 😞😒 yatarken kasılıyor ya mesela dönemiyorum resmen Ağrı yapıyor
Ilaydaile tazecikanneee Aryam Bn geçen doktora anlattım tam vajinamn üstün de karnımın bittiği yerde ağro oluyo diye nst ye gönderdi Allah'tan sancm çıkmadı . progestan verdi . yürürken bile ağrı giriyo bazen
Aryam tazecikanneee aynen ogle 33 + 1 iz az once okuyorum postlari kimisi bebek kanala girmish vajinaya baski yapiyor falan yaziyor korktum baya Allh korusun ya erken gelmek istersen sezeryan dushunuyorum chunki😢
tazecikanneee Ilaydaile hadi ya bizimki geceleri çok yapıyor onu yatakta kımıldayamıyorum bazen 😞😞 bende yarın bi anlatayım bakayım bana ne dicek