Oges Alışveriş yapan var mı bu siteden ? İnternetten pek alışveriş yapan biri değilim gücen vermediğinden ama kalitesi falan nasıl dolandırma vs. Olayıyla karşılaşan oldu mu
Hmyr_ygt Oges çok güvenemedim ama yine de 3 parça bişeyler verdim kargom daha gelmedi canım bende merak ediyorum
Ayseeeeylmazzz Oges ben 2. Siparişimi verdim sanırım yarın gelicek 1.siparişimden de memnun kalmıştım 🙈👍
Oges Dora91 evet ya çok uzun süre giydiremiyceZ zaten e bebek falan fiyatlar uçuk 4 lü zıbını 6.5 lira e bebekte tanesi o kadar ve bedenler tutmuyormuş küçükmüş inşallah pişman olmam teşekkür ederim 😊
Hmyr_ygt Oges canım 2 gün oldu ama benim bulunduğum yere kargo geç geliyor normalde 2 günde geliyormuş
Mervettt Oges 3 günde geldi canım benim değişim ya da iadelik bi durumum olmadı ama whatsap dan ne sorarsam sabırla cevap verdiler sende aklına takılanları sor istersen
Gnygns Oges ben aldım.hem yeğenime hem kendi bebeğime bi sürü şey aldım.çok beğendik.kapıda ödemeli alıyorum hiç sorun yaşamadım.hatta bu gün de battaniye almıştım 2şer tane onlar geldi.onları da beğendim.
Oges Gnygns içimi rahatlattınız vaşla çok teşekkür ederim geçen iki parça civilden bişey aldım 160 lira verdim şu an 13 parça ekledim sepete daha 160 lira tutmadı 😁😁
Mervettt Oges hayır telefona uygulamayı indirdim ordan bakıp aklıma takılanları whatsap numarasından sordum
Gnygns Oges evet yaa bende e bebekten iki takım aldım 90.liraydı burdan 0-3 aylık kullanacağım bi sürü şeyi aldım 100 liraya.hemde çok ilgililer sağolsunlar
Oges Mervettt App store den bulmadım uygulamayı tam adı ne ben direk internet sitesinden Google’dan girerek bakmıştım
Burcu35 Oges bende birçok ürünü ordan aldım emzirme önlüğüne kadar hem kredi kartıyla aldım hiç bi problem yaşamadım canım