Mzgnysf Bende ilk defa ovülasyon testi yaptım sadece 6 tane kullandım ve ilk aydan hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
defnevedoruk busrax_ ilk ay, en önemlisi bence kafanın rahat olması. biraz pik olmaması strese soktu beni o kadar onun dışında çok rahattım. ilk kızımdada 2. ay kalmıştım ama ovulasyon kullanmamıştım.
Mzgnysf defnevedoruk aynen öyle 2 ay korunmasız ilişki yaşadım ve hamile kaldım ama ovülasyon testi alıp denediğimde hamile kaldım kafanız rahat olmalı ve ne zaman hayırlıysa o zaman olsun bence
Seyda2323 busrax_ kafama o kadar takıyordum ki. Ovulasyonuda denedim Sonra akışına bıraktım ve olmaz dediğim ay hamile kaldım Kafanızda çok düşünmeyin bunu İnanın umdugunuz anda oluyor❤️
Deniz4848 busrax_ amin inşallah ben geçen hafta doğum yaptım :) Hiç strese girmeyin akışa bırakınca her şey daha çok yolunda gidiyor
ferhpnar busrax_ düşünmiceksin kendine uğraş bul başka şeylerle ilgilen hamile kaldığım ay 2 defa ilişki olmuştu sadece ve silmiştim kafamdan
Slmcnmyeniben busrax_ bende aldım regl olursam yaparım diye bekliyorum bakalım elimde 29 tane var aceba yeterli olur mu bidaha alsam mi
busrax_ Slmcnmyeniben fazlasıyla yeter bile bence. ben akıntımı takip ediyorum sulu uzayan şeffaf bir hal aldığında test yapıyorum pik çıkıyor
Slmcnmyeniben busrax_ reglim gecikiyor benim düzensiz olduğu için akıntı falanda hiç olmadı yani yumurtlamayı anlamadım hiç mesela bu döngünün 67.günü hala olmadım 🤦