Tictack Merhaba hamileliğimde kilo alınca direkt kalçalarım genişledi. Hemde ilk 3 ay içinde, 97 cmdi 13 cm genişledi, merak ettiğim şey acaba doğurduktan sonra kendi kendine incelmeye başlar mı yoksa spor mu yapmam lazım illa, sizin nasıl oldu ?
Anne2829 Tictack merhaba benimde ilk kızımda genişledi sonrasında geçti genelde kız çocuklarına hamilelikte öyle olur derler ama sizindemi kız ☺️
myangelson Tictack benim de baya genişledi kalçalar ve göğüsler yarışta resmen 😂 arada göbek de dahil oluyor yarışa 😂😂 umarım doğumdan sonra geçer geçmezse spora başvuracağız gibi duruyor 🥲
BerivanLina Tictack wllh kizlarda genisleme olur derler bu 3. Gebeligim kiz ama genislemek yerine kuculdu sanki 😂
Tictack Anne2829 hayır erkek, bende çok şaşırdım çünkü şöyle diyim yani 2 aylıktım baktım kalçakarım yavaş yavaş 2 cm 3 cm artıyor direk kilo oraya mi gitti anlamadım şuan sabitkendi ama hamilikten sonra emzirirken kendisi iner mi acaba
Anne2829 Tictack kesinlikle geçiyor zaten ilk zamanlar bebekle çok ilgilenmekten bi bakıyoruz 3 ay geçmiş bile farkına varmadan çok dert etmeyin ☺️benim ilk kızdı baya genişledi şuan yine kız genişlemeye başladı maalesef ama geçeceği için çok sıkıntı yapmıyorum ☺️
TKumsall Tictack benim oğlumda çok genisleyip büyümüştü sonra kendiliğinden eski haline geldi ama çok hızlı geriye döndüğü içinde çatladı hep
Tictack TKumsall eski haline gelmedi derken geldi mi demek istediniz? Benimde göbegim çatlamadı ama bacaklarım çatladı mesela sanırım hızlı şekilde genişlediği için üst bacaklarımda çatlak var
TKumsall Tictack düzeltme yapmıştım ama sonradan göründü sanırım evet sonradan düzeldi normal haline geldi ama aşırı çatlama oldu benimde göbeğimde hiç çatlama olmadı ama kalcam bacaklarıma doğru çatladı hep
S3lin8767 Valla ilk gebeligimde (kiz) genisledi ve 20 kilo almistim emzirirken verilir derler aksine benim icim kiyiliyodu emzirdikce yiyodumda ve ilk 1 sene kilo veremedim kizimin dogum gununde hala 8kilo fazlam vardi tam 18 aylik oldu 1.5 yil sonra yani eski kiloma anca dondum ve yine hamile kaldim simdi erkek cocuga hamileyim 25 haftalik kalcalarim yine genisledi ama kizima aldigim kadar kilo almadim henuz son aylarda da almam insallah tam 10 kilo aldim suan son 3 ay 15 gun dede 10 kilo almayiveriyim yani 5 kilo filan alsam toplamda 15 kilo ile bitirsem diyorum hatta onuda almasan super olur ama illaki aliniyor son aylar. Kalca genislemesi bence kiz erkekle alakali degilde daha cok genetik gibi ya.