mucizemgelsin Merhaba doktor bana gen testini zorunlu tuttu çünkü kalıtsal hastalıklar vs konusunda riskli gruptaymışız. Siz yaptırdınız mı? Kaç para ödediniz bilgi alabilir miyim? Durumum çok sıkışık yaptırmak zorundayım umarım çok kazık değildir.
Ayse3434ay mucizemgelsin Natera panoramaya 15 bıne yaptırdım eğer yaşımız yüksekse onerırım ıkılı testte yaş çok etkılı oluyor
Smbemdy mucizemgelsin 80 hastaliga bakilacak uzun aciklamasi var ama genetik kromozomsal hastaliklar down otizm hastaliklarina ultrasonla belli olmayacak hastaliklara. Mesela cinsiyetteki hastaliklara kisirlik falan dedi. Benim.yasim 38 oldugu icin yaptiriyorum risk oldugu icin. Genoks firmasina yaptiracagim .
daisybebek Smbemdy merhaba öncelikle umarım sonucunuz iyi çıkmıştır. Bende 39 yaşındayım doktor bana da önerdi sizin dediğiniz firmaya yönlendirdi pazartesi arayacağım:( Li test temizdi ama 3. Lü testte risk var gibi dedi insan telaşlanıyor
Smbemdy daisybebek cok.sukur benim temiz cikti. Ben 2li ve 3lu testleri hic yaptirmadim. Yasim 38 bu korona aşılar falan risk cok diye fetal dna yaptirip kafam rahat olsun istedim .. sizinde guzel haberler almaniz dilegiyle 🌸
daisybebek Smbemdy bende 2 li 3 lü yaptırdım keşke direk bunu yaptırsaymışım. Sevindim sana inşallah temiz çıkar benimde