Meliyda Rabiul fesat bir insana bunu söylemen ahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah
Miniklerinannesiyim Rabiul ben dolaptan bebebao aldım 700e geldi ve 2 3 defa anca kullanmış daha paketleri jelatin de duruyordu
Miniklerinannesiyim Rabiul yok benim dahha doguma 1 ay var arkadaşım da dolaptan aldı ve cok memnun inşallah bende memnun kalırım
Meliyda Rabiul ahahahahahahahahaha sütün yetmiyor diyenlere böyle ateş edelim kız iyi fikir 🤣🤣🤣 hemen domuz kurşunu alıp şu sütyenden yaptırcam otomatik nişan ve tetik süt diyenlere headshot 🤣
Meliyda Rabiul bana eşim baslarda sütün yetmiyor diyordu bir gün sinirlendim emziriyordum o sıra diğer göğsümü sıktım al yetmiyo al süt yok sokarım ağzına basarım gırtlağına süt varmı yok mu anlarsın dedim ağlayarak ben lohusayken kaynanaya gerek yoktu kocam işi üstlendi 🤣🤣🤣
Rabiul Meliyda ckxkkdekdkdks benimki de dün diyor ki aşkım anne sütü büyüme hormonu salgılıyor Muş bundan sonra 1 bardak bana ayır öckdkckxkx spor yapıyor eşim spordaki arkadaşları söylemiş cdldkckdkdm
Cosimaniehaus Tontonunannesi yorumlarda görünce yazayım dedim. Şarjlı almak yerine powerbank ile kullanabilirsiniz. Prize bağlı kalmazsınız.
Tontonunannesi Cosimaniehaus şarjı dolunca takıp kullanabileceğim şekilde tercih ettim elektriğe bağlı kalmamak için eller serbest bebebao marka aldım bugün geldi sorunsuz çalışıyor
Rabiul Cosimaniehaus aynı şey powerbank olsa bile elinizde pompayı tutarken iş yapmak istemezsiniz 🤷🏼♀️ bende powerbank ile yapıyordum ama işlerim aksıyordu bugün geldi benimde umarım memnun kalırım
Rabiul Tontonunannesi selam denedin mi benim de biraz önce geldi pompam steril edip kullanacağım tam da sağım saatime denk geldi güzel oldu
Cosimaniehaus Rabiul umarım, ben emzirirken diğer göğsüme takıyorum arada. Sürekli sağmıyorum ama buzluğa atayım lazım olur diye öyle yapıyorum. eller serbest daha iyidir tabii kolaylık. Powerbank elektrikliler için kolaylık o yüzden yazayım dedim:)
Rabiul Cosimaniehaus benim kızımda meme reddi var 30-40 günlükken bıraktı o zamandan beri sağım yapıyorum 🥹
Cosimaniehaus Rabiul benimki de bazen emmiyor doyana kadar uykuya da dalamıyor. Sağdığım sütü çay kaşığıyla içiyorum öyle doyup uyuyor. Şimdi kaç günlük bebeğiniz?