Rabiul Tontonunannesi onu düşünmüştüm teeeee en başta çok yorum yoktu almadım arasında fark yok bence bunu al sende
Cosimaniehaus Tontonunannesi yorumlarda görünce yazayım dedim. Şarjlı almak yerine powerbank ile kullanabilirsiniz. Prize bağlı kalmazsınız.
MrsKiss Adenmom_ hatırladım sizi sizde sürekli sağım yapıyordunuz sütünüzü arttırabildiniz mi kaç cc çıkıyor bizde doktor mamaya başlayacak ek olarak
Adenmom_ MrsKiss öyle mucizevi bir artış olmadı ama çok şükür azalmadı da başlarda iki göğsümden toplam 40-50 cc zor çıkardı şu an çok şükür 80-90 cc çıkıyor canım
MrsKiss Adenmom_ Peki mama veriyor musun benim hep 40-50 çıkıyor yetmiyor kilosu tam olarak iyi değil dedi doktor mama başlayacağız
MrsKiss Adenmom_ Onu sormuştum evet bizimkine de yetmiyor sanırım kilo almamış bakalım inşallah benimde biraz biraz 90ları görür hep 50-60-40 öyle benim
Adenmom_ MrsKiss en çok kuru dut kaynatıp içmenin faydasını gördüm canım bence denemelisin , benim kız iştahlı valla 120 cc versem hayır demiyor içiyor ben çok kilo almasın diye 90 da bırakmaya çalışıyorum
Pamukanne4 Rabiul kablolu pompanızın kablosunu çıkartıp taksbilirsiniz tek gögsü sağarken boşa gitmemiş olur
1Sendemi2 Rabiul göğüs kalkanı kullan cnm ben öyle yapıyorum sağarken diğerinden akan ona doluyor sut boşuna gitmiyor. Onlakinide kapağını açıp döküyorum sağdığım süte