dennis Arkadaşlar nefes almada ciddi sorunlar yaşamaya başladım özellikleri geceleri. Bunun için ameliyat olmaya karar verdim olmuşken de kemiğimi de düzeltip estetik de olmak istiyorum. Özelde iyi doktorlar 30-40bin civarı ama bana özel ya da devlet farketmez max 8000 tl civarında ödeme ile sağlık sorunumu ve estetik sorunumu çözebilecek gğvenilir doktor tavsiyesi lazım. daha önce devlette ameliyat olan varsa bilgi verirse çok sevinirim. Durum biraz acil kısa sürede tavsiyelerinizi dikkat edip doktor görüşmelerine başlayacağım teşekkürler şimdiden
Kosarer dennis ne gibi ciddi sorunlar yaşıyorsunuz bendede var aynı sıkıntı hamileyim ve hiç bir şey yapamıyorum
dennis Kosarer Ergen yaşta nefes sorunuyla doktora girmiştim sinüzit var demişti burun kemiğinde dıştan çok belli olmayan ve filmde bariz görünen eğim sebebiyle de ameliyat olmam gerektiğini söylemişti 20 yaş olunca yaptır dedi. Ben de çok farketmemiştim açıkçası kışlar haricinde farkettirmiyordu ama bu kış grip olmadığım halde azıcık nem kaybında bile gece nefessiz kalıp ağzımı açıyormuşum ki ağzım kupkuru kalkıp su içiyorum her gece burnumdan alıp yatmaya çalışırken de aşırı daralıyorum sol delik kapalı oluyor genelde yani şöyle dolu dolu oh be dedirten nefes alamıyorum malesef.
tazecikanneee Aselnaz33 eğer iyi bir doktor bulursan deviasyon adı altında bi ufak estetik işlemi de yapıyorlar kuzum
SedaYldrm Aselnaz33 var canım geçen sene ben Tokat devlet hastanesinde estetik ve geniz eti amaliyatı oldum hemde hiç ödeme almadılar
dennis Aselnaz33 var var her hastanede yok ama bulursan aylar sonrasına makul fiyata yapıyorlarmış diye duydum
tazecikanneee dennis devlet bilmiyorum ama önerebilecek olduğum çalıştığım yerlerden tanıdığım bş kaç doktor var ama güncel fiyat icin bisey diyemecegim Deniz Küçükkaya Barış Keklik Bu ikisi estetik Cerrahı düşünürsen çok da iyi yapıyorlar bence
idolice dennis 30-40 bin mi❓🙄 Hangi şehirdesin canım❓Çok pahalı... Ben özel hastanede yaptım çok memnunum devlet nasıldır hiç bi fikrim yok maalesef 🤷♀️
AZehraa Ben de olmuştum estetik devlet hastanesinde ama birinci ay da burnumdaki kıkırdak yerinden oynadı. Kemer şeklinde bir çıkıntı oluştu. Keşke yaptrmasaydim. Artık nefes almada da sıkıntı yaşıyorum
SedaYldrm dennis ben oldukça memnunum canım kemerli bir burnum vardı yandan falan hoş durmuyordu şimdi gayet iyi durumda☺️
Aylin63 Devlet hastanesinde amaliyat oldum burnum tıkalı gece uyku uyuyamıyordum hem et hem kemik vardı hapşurukta çok vardı bende amaliyat oldum devlette kısa süren bir oparesyon olması gerekiyordu 2-3 saat kaldım ve 3 gün hastanede yatırdı kanama durmadı diye sonuç tabii daha kötü oldu doktor yanlış yapmış damarlardan birine zarar vermiş özele gittim ve doktor çok şaşırdı bu amaliyata sadece 20 dk da lazerle halolur dedi açılır yani burun estetik devlette olmuyor ..eğer durumun varsa iyi bir doktora git helede estetik düşünüyorsan