Asminli Betull43 hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim acısını göstermesin kuweze filan girdi mi acaba ewladiniz
Nuib em-ine123 11 kasim da benimkide heyecan korku hepsi bir arada dördüncü doğum ama sanki ilkmks gibi hele çocukları evde bırakıp gidicek olma düşüncesi bitiryo beni
Minik1tirtil aaydingulsahhh yok canım ilk gebrliğimde zübeydedeydi şimdi başından itibaren etlikteyiz
Mervealya1992 aaydingulsahhh benımde ılk benemde 2 hafta ondeydı yınede 38 i baz aldı 3500 doğdu adetı baz alıyor doktorlar
aaydingulsahhh Mervealya1992 yahu belki adeti yanlış hatırlıyorum adete göre 40 diyelim 2 hafta öndeyken 42 ediyor.. o zaman neden adeti baz alıyorlar çocuğun gelişimi zaten önden .. illa kakasını mı yesin çok saçma geliyor bana
Mervealya1992 aaydingulsahhh aslnda öyle dsunme adetten sayınca zaten 2 hafta fazlasan sayıyorlar yunurtlama cunku 14. Gunu 2 hafta fazla saymış olugorlar öle düşün
yrnonr em-ine123 ben yarın kan vericem ona göre saat belirlenecek benim doktorum klinikte hastane özel ondan hastaneye göre saat seçeceğiz yarın 🙏🏻
dilaaann Damla27 genel anestezi altında kaç saat kaldınız bebeğinizi hemen emzirebildiniz mi yani kaç saat sonra uyandiniz
Damla27 dilaaann ben hala doğum yapmadım yarın sabah nasip olursa doğumum olacak genel mi Spinal mi doktorum karar verecek