eljid kızlar bebeğim premature ve gündüzleri hiç uyumuo sadece gece uyuyo 5 aylık olduk hiç ama hiç uyumuo gündüzleri napmam gerek
Berfingnc eljid canım benimde bebiş 3,5 aylık 29 haftalık doğdu günde 3 saat zorla uyanık kalıyo uykularıda hep gaz yüzünden bölünüyo rahat edemiyo zamanla düzene giriyormuş sabretmek gerekiyo. Kaç kilo oldu canım ek gıdaya başladınız mı
Gizem_miros eljid benim oglum 8 aylik olacak hic uyumuyor ya 2 disi cikti suan 2 disi daha patliyor huzursun bide hamileyim 9+5 cok zorlu geciyo
eljid Berfingnc inşallah cnm 6 kilo olduk çok şükür ek gıda vermiorm daha cnn wala seninki kaç kilo oldu
Berfingnc eljid benimkide 5 kilo oldu çok şükür 5. Aydan sonra ek gıdaya başlayabilirsiniz demiştide doktorumuz o yüzden sordum canım mama falan kullanıyormusun
eljid Berfingnc daha yenide mama yedirin ağzından burnundan geldi yavrumun ilk defa böle oldu mama ağızdan burundan cıktı çok korktm
Berfingnc eljid olsun canım maşşallah senin bebişte iyi gelişmiş 🧿 gaz problemini nasıl hallediyosunuz
Berfingnc eljid normal o canım benim bebiştede oluyor o fazla yemiştir burnu tıkalıdır hızlı hızlı yiyolar tıkanıyorlar gayet normal öyle durumlarda çıkarmasına yardım et boğazında kalmasın ters çevir
Berfingnc eljid inşallah bizimkide biter en kötüsüde o zaten 🤗 şeyi çok merak ediyorum ne zaman agulamaya başladı bebişin 🤗