Hediye42 Bizimle listelerini paylaşırlar mı acaba nasıl ilerlemem gerekiyor düzenli kilo almak için bilmiyorum 🙆
Aysmdr Hediye42 Herkesin diyet listesi kendine özeldir. Sizinle paylaşılan diyet listelerini sakın uygulamayın. Diyetisyene gidin tam kan sayımı vs yaptırdıktan sonra. Gebelikte bu maksimum önemli bir şey. Her gebenin her haftasında farklı olayı oluyor. Dikkat edin naçizane.
Bulute Ben de merak ettim listeleri çünkü 23.haftamdayım ve 7 kilo aldım doktorum biraz fazla almışsın dedi
Citirmom Patito__ yani kişiye özel ne değişebilir ki. Vitamin vs vermediği sürece. Yumurta avokado ceviz muz pancar tavuk balık herkesin bildiği faydalı şeyler zaten.
Hediye42 Patito__ bende biliyorum daha önce diyet yaptım diyetisyenle ilerledim. Ama gebe diyeti bir diyet türü degildir seker hastaligini tansiyonunu baz aliyorlar tabiki onun haricinde bebeğin sağlıklı kilo almasını destekleyici bir beslenme türü gebe diyeti öyle diğer normal zamandaki gibi sıkı bir diyet listeleri aralıklı orucu yok şunu bunu yok
Patito__ Hediye42 evet aynen dediginiz gibi Onu kastettim kisinin hastaliklari, kilo problemi vrsa, veya hamilelikte cok dengesiz kilo artisi varsa ona gore verilir Listeler genelde ayni [şeylerdir ama bunlarda diyet listesi farkliliklasiyor onu kastettim.