Gokturkmom_ Sulemmu Benim iç karnım geniş galiba ben6-6.5 aylık olana kadar kendi kıyafetlerimi rahatlıkla giydim 😂hâlâ çok büyük bi karnım yok gören bana 33 haftalık demez
Happy-melek1997 Sulemmu 12. Hafta da çıkmaya başlamıştı göbeğim o zamanlar çok hoşuma gidiyordu gerçi gene hoşuma gidiyor seviyorum göbüşlü göbüşlü ama inan ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi hareket vs etkiliyor baya
Sulemmu lilyum_ ilk gebeliğiniz mi benim 16 hafta daha göbüş belli değil bide hissetmeye başladınız mı
rumikaa Sulemmu şuan 21 +6 ama göbeğim yemeği fazla kaçırmışım gibi zayıf olduğum için galiba fazla çıkmadı yada iç karnım geniş
deryabilir34 Göbeğimi atmak istemiyorum çünkü bebeğime küsüm🫠 32+2 haftalık hala cinsiyetini göstermiyor doğurmamaya karar verdim içeride mutlu bence 😮💨
Tugba_turk46 Sulemmu iç karnım çok dar ilk gebeliğimdede çok erken çıkmıştı şuandada 15 haftalığım koca bir göbüşle dolaşıyoruz 😁
User658383839 Tugba_turk46 kız nasıl rahat ediyorsunn🥲 sıkmıyor mu aynı pantolon bende de var giydiğim de sanki beni boğuyorlar gibi😂
lilyum_ Sulemmu evet ilk gebeliğim. 3 gündür tekmelerini hissediyorum dışardan baktığımda da karnımda dalgalanmaları görebiliyorum. Öyle güzel bi duygu ki🥹
myangelson Sulemmu 3 aydan sonra başladı hafif hafif belli olmaya. İlk hamileliğimde 6 aydan sonra çıktı 😊 bunda şuan 21 haftaligiz karnım 7 aylık gibi duruyor 😅
Tugba_turk46 User658383839 yok canım sıkmıyor aksine bunu hamile olduğumdan beri üzerimden çıkarmıyorum beni en çok iç çamaşırı sıkıyor giymemeyi düşünüyorum 😁🤭
Tugba_turk46 User658383839 😅 benim ilk gebeliğim den olan çatlaklarım çok ağrıyor birde 2 gündür sezeryan dikişim sızlıyor 🥴
User658383839 Tugba_turk46 geçmiş olsun canım Lazer dikim iç çamaşırı giysen rahat edersin gibi🤷🏼♀️🫶🏼