poyrazege1503 3 hafta önden gidiyoruz üstüne görme arti gelişim olarak önde bi bebek 34 haftamdayim sata göre 31 doğumda simdi nasil olcak bebegin gelişimine göre mi dogum olur sata göre mi anlatabildim mi bilemedim
Mini_baby poyrazege1503 2 hafta önceydi benim de bebeğim normalde 37 idi ultrasona göre 39 39+2 de doğum yaptım
mlkkk poyrazege1503 benim bebeğimde ultrasona göre 2hafta öndeydi gelişimi doktor normal doğum zor olur diye 37+1 de çatı muayenesi yaparken uyardım ki doğum başlasın dedi 37+3 de suyun gelmişti yine normal olmadı orası ayrıda doktor uyarmasa belki bekleyecekti. Ben yine de sata göre beklendiğini düşünüyorum normal doğumu zorlamayacaksa beklerler bence
Adensah poyrazege1503 benim bebeğim hep 3 hafta önden gitti şuan 38 haftalığım ama hala ne doğum ne nişan ne suyum geldi haftaya göre ilerliyor doktorlar canım en son 37 gittim 3700 dü bebeğimin kilosu 4000 olursa pazartesi sezeryana alınacağım 37 haftalıkken 39 +6 haftalık gözüküyordum
Dmt61 bunu bende merak ediyorum ama şöyle bisey var sat gore olmasi bana sacma geliyo adetin ilk gununden beri sayiliyor cunku ilk gununde hamile kalma durumumuz yok oysaki
poyrazege1503 Mini_baby yani ultrasona göre mi oluyor normalmi dogurdunuz acaba sezaryenmi bende ondan korkuyorum. Ölçülerine göre önde olduğu için kendimi ona göre hazırlıyorum ama yani ultrasona gore 40 hafta dolup ta gelmemezlik yapmaz heralde nddjdndm
Mini_baby poyrazege1503 suyu bittiği için acil sezeryana alındım ultrasona göre doğum oldu bende doktor daha fazla beklemeyelim zaten 2 hafta önde demişti