Hayati ve ciddi bi durum söz konusu olmadan şu sezeryanı savunanları anlayamıyorum🙄eskiden annelerizmiz vücutsal sorunlar çatıları dar olmasına rağmen bebek iri her şartta normal doğurmuşlar gayette sağlıklıyız çok şükür her zaman söylerim sezeryan doğum değil ameliyat diye normal doğum adı üstünde o çocuğu oraya yerleştiren rabbim doğrakende bebeğide annenin vücudunuda ona göre yaratmış doğasına koymuş rabbimin böyle yarattığı duruma doktorların önermemesi kadar saçma bi durum yok yani ki malesf bunu sadece türkiyedeki doktorlar yapıyo yurt dışında hayati bi durum söz konusu olmadığı müddetçe sezeryanı anmıyolar bile normal doğuma teşvik edip normal doğuracaksın herşey yolundaysa başka çaren yok ki en mantıklısı haaa ciddi bi durum olur hayati ölüm kalım anlarım o zaman önce bebeğin annenin sağlığı der susarız.ama türkiyede çoğu insan eften püften bahanelerle sezeryan oluyo çok şaşırıyorum benim ilk kızım zorunlu sezeryan oldu hiç istemedim ama çarem yoktu makat gelişiydi ve hiçde tavsiye etmiyorum sezeryanı şimdi ikinci hamileliğim doktorum normal doğrabileceğimi söyledi herşey yokunda giderse Allah izin verirse normal doğurcam inş .Allahtan doktorum türkiyedekiler gibi ilki sezeryan ikincisi inide sezaryan yapmamız gerekli falan demiyorlar😏