Sinan35eda Eylemmm2121 ağız tadi değilde koku hassasiyeti var bende adet gecikmesi de var 3 gün adetim 7 8 gün varken yaptım test ama çıkması ve daha adet olmadım baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum hafif hafif ama bilmiyorum rahatsızlığım da var 4 5 aydır düzenli oluyordum ama olmadım syan
Innerglow Eylemmm2121 migren tutuyor östrojen hormonu düşüyor diye koku hassasiyeti de oluyor ben yaşadım ilk gebeliğimde
Sinan35eda Eylemmm2121 evet bazen oluyor ya ayın 20 sine randevu aldım adet olmazsam ya hamilelik var yada tekrar pcos var gene adetim düzeni bozulacak 4 5 aydır düzenli oluyordum bi bu ay böyle birsey oldu birde belirtiler var gibi bakalim
Sosyalbiri Eylemmm2121 erkek bebek belirtisi diyorlar baş ağrısı. Oğlumda çok şiddetli baş ağrısı çekmiştim 1. Trimesterde. Bu gebeliğimde hiç olmadı elhamdülillah kız diye düşünüyorum 🫠. Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah 🤲🏻
Eylemmm2121 Innerglow evet ya ben çok yaşıyorum gerçekten galiba hamıleyım bir de aşırı derecede ekşi canım çekiyor anlatamam
Uniicorn Benimde adete 6 gün var sık idrar çıkma bel ağrısı ve ara ara kaşık ağrısı oluyor. Birde iştahım aşırı açıldı herşey canım istiyor tatlı tuzlu ekşi ve inanılmaz bir gaz problemim var 2 gündür
Mrwezyn1 Uniicorn sık idrara çıkma sıklığı nasıl canım ben gündüz çok gidiyorum da gece öyle 4 5 defa gelmiyor 1 defa falan gidersem uykuya düşkün oldugum içinde erinirim doğrusu. Sizde nasıl acaba bat 11 bu arada
Uniicorn Mrwezyn1 benimde bat 13 olması lazım . Bende normalde gece asla kalkıp gitmem ama çok sıkışarak uyandım gündüzde sürekli gittim geldim. Birde sivilcelenmem var iştahim aşırı açık ya dünyayı yiycem gibi tatlı tuzlu ekşi karıştı
_Ebrukaracan06_ Bende göğüs ağrısıyla test yapmıştım hamile olduğumu öğrendim teste çok inanmayın kan verin
serti _Ebrukaracan06_ ama daha 12 gun var benim adetime suan da tansiyonum dustu hic daha boyle birsey yasamadim daha once
_Ebrukaracan06_ serti olabilir benimde vardı nolur nolmaz bı bakın ona göre varsa veya yoksa önlem alırsınız
Mrwezyn1 Uniicorn şuan benim icnde öyle çatlatma iğnesi oldum yarın 14. Gün bu zamana kadar çok rahattım ama simdi sanki zaman gecmiyor
Uniicorn Mrwezyn1 rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah 🫶🏻