Bddddd Arblg inşallah canım kayınvalidm tuttu hemen bacağım ayrıldı ama şimdi şükür ağrı hissetmiyorum ama sonradan bir şey olursa diye korktum
Bddddd Aileen benim de 37, de dikiş alinacak inşallah canım sonra normal doğum bekleyelim dedi artık nasıl gelmek isterse
Aileen Bddddd benim ilkinde sezeryan olduğu için bu da öyle olacak mecbur.. normal için önceden alınması gerek ama sezeryanda neden erken alınıyor ki dikişler? Doktora sormayı unuttum 35te soracağım artık
emel16 Aileen sezeryan da erken alınmıyor sezeryan esnasında alınıyor dikişler, sezeryan tarihi belirleyelim demiş olabilir mi yanlış anladınız belki, ya da normal olacağını düşündü doktorunuz sezeryan istediğinizi bilmiyor da olabilir
Bddddd Aileen bana doktor şunu da söyledi sezeryan düşünüyorsan bile çok ileri haftaya bırakırsak dikiş rahmini gerip rahim yırtılması yapabiliyor dedi o yüzden o dikişi alalım normal doğum yap bebek baş aşağı pozisyonda zaten dedi herkesin durumu ve doktorunun görüşü çok farklı. Ben artık acı da olsa su dikişten kurtulmak istiyorum açıkçası. Bebeğim içerde ne kadar beklerse bekletmek için tabi hemen de gelebilir orasını Allah bilir
Aileen Bddddd haklısın bebeği tutan dikiş olduğu için riskli. Sağ salim kavuşalım bebeklerimize inşallah
Ftm-07 Denizpak kızlar yarın 1 haftam oluyor yatarak yemek yiyordum döke döke ☺️ şimdi hafif sırtıma yastık alarak oturuyorum onda da zor oluyor ama hiç yoktan iyidir siz nasıldınız @Ebbruc
Ebbruc Ftm-07 canım hesabım askıdaydı yazamadım , herkesin durumu farklı oluyo. Acil serklaj olduysan oturmaman lazım zaten baskı olmaması için ama daha yeni serklaj olmuşsun biraz daha dikkatli ol 1-2 hafta daha sonra biraz daha doğrulursun
Bddddd Ftm-07 kanama çok yaşamadım şükür canım damla ve lekelenmeler oldu birkaç gün geçti sonra bnce kişiden kişiye değişiyor olabilir kanama yaşayan da var
Ftm-07 Ebbruc ya ben bugün farklı bir doktora gittim de kendi doktorum bana iğne vermemişti sadece progestan‘ın hapını kullanıyordum sabah akşam ama bugünkü gittiğim doktor kesinlikle iğne de vurunmam gerektiğini söyledi