Ebbruc Hka_hilal yorulmuştur tabi annesii, sen de mahvolursun zorlama kendini o kadar 😘 nasılsın şimdi
Hka_hilal Ebbruc iyiyim kuzum çok şükür 🥰 kahvaltı yapıyorum 🥰 birazdan duş alırım sonra yatış 😅 sen nasılsın kuzum?
Ebbruc Denizpak ohh maşallah dinlenmişsindir 🥰😘 iyiyim bende kuzum çok şükür az ağrılar falan var ama olsun o kadar
Dugme23 @emel16 @Elif2907 bende devam etcem bırakmadım gelmedi dün kestiği ilaçları kaldırıyorum eşim progesteron niye kaldırmadın diyor Dedim kesmeyi içim el vermiyor hatırladığım kadarıyla burdaki kızlar hep devam ediyor Dedim bir daha sorayım
Ebbruc Denizpak yok aşkım eve geldik akşam, kalamam orda klozet falan yok aşırı zorluyo beni o durumlar bide buz gibi orası . Belim normal ağrıya döndü artık şükür çok ağrımıyo
Hka_hilal Denizpak günaydın kuzum iyiyim bebiş de iyi gece hareketlendi hiç uyumadım 😅😅 sağolsun gece hareket istemiş 🥰🥰 çok yürüdüm ya heralde o yüzden yorulmuştu kuzum 2500 adım atmışım 😂
Denizpak Hka_hilal ooh aman hareketli olsun biraz fazla yurumussun 😁 olsun geldi geçti normal bunları yaşayacaksın artık 😁 benim hala az hareket ediyor normal yani kafaya takmıyorum artık zaten pazartesi az kaldı ikimizinde 😁
Ebbruc Denizpak aynen valla hiç şuan kaldıracak psikolojide değilim ağrı falan , günler sonra ilk defa biraz daha iyi hissediyorum kendimi çünkü 😘
Denizpak Hka_hilal aynen benimki bir hareketsiz şuan hiç hareket yok 0 Allah yardımcımız olsun doğuma 9 gün kaldı tahminimce bir anca önce beni alsınlar 😁😁😁
Denizpak Ebbruc oh arkadaşım senin için çok sevindim böyle iyi hisset mutlu umutlu ol sizler iyi olunca bende iyi hissediyorum ❣️💃
Hka_hilal Denizpak ay valla değil mi ya bir an önce artık doğuralım da şu stresler bitsin 😅😅 hareket eder annesi biraz bekle bakalım 🥰
Ebbruc Denizpak valla bende kendimi motive etmeye çalışıyorum aslında çünkü bu 2 gündür kasılmalarım biraz canımı acıtıyo ama öyle dayanılmayacak gibi de değil, beklesin diye dua ediyorum sürekli ❤️
Denizpak Huzurluve evet kuzu darısı sizlerin başına pazartesi belli olacak net tarih saat sizlere söylerim detaylı anlatacağım hepinize ❤️ ❤️
Denizpak Ebbruc kuzu o kasılma ne ilerde doguruyorum dersin inan öyle artıyor sonuna kadar gideceksin 31. Hafta içindesin umutlu ol arkadan gelen arkadaşlara da destek olmamiz lazım biz umutlu olacağız ki onlarda bizden umut alacak herşey yolunda 🙏🤲❣️