Ebbruc Hka_hilal bende mustelanın losyonu var da bende işte yağını alırım diye düşünüyorum bakalım 🥰 yağ sürüp masaj yapınca ısınıyo bide karnı gaz çıkarma olayı daha kolay oluyor evet
Ebbruc Hka_hilal ay evet bazen dönerken falan duyuyo gibi oluyorum, elimin altında kıtırdıyo böyle bişeyler 🥲bende üzülüyorum canı acıyo falan diye
Hka_hilal Ebbruc ben ilk duyduğumda şaşırmıştım karnımdan çıt diye ses geldi diye anneme söylemiştim o da yok canım demişti. Sonra birkaç kere daha duyunca araştırdım öyle yazıyordu.
Hka_hilal Denizpak valla biz de eşimle izledik ben ilk onsuz izlediğimde ağladım da eşimle izlerken ikimizin de gözü doldu 🥲🥲 şuan baya böyle dört gözle bekliyoruz ya ikimizde garip hissettik 🥰🥰
Denizpak Ebbruc evet bende ondan aldım bugün bakalım dursun kullanırım inşallah ay benim çok az kaldı hepinize anlatacağım herşeyi çok heycanli 😁😁
Denizpak Ebbruc anlatırım kuzu dikişleri falan derim herkese yardımcı olmaya çalışırım Allah’ın izniyle bende kucağıma alırsam 🙏😘
Hka_hilal Ebbruc valla ya çok büyük mucize dün o bebiş biz de uyurken de eşimle konuşuyoruz. İki ay önce karında sonra dünyaya gelip büyüyorlar. Rabbimin mucizesi gerçekten insanın aklı almıyor. Çok şükür rabbim bunu bizlere nasip etti 🥰🤲🏽🧿
Ebbruc Hka_hilal çok şükür çok 🙏🏻❤️ gerçekten herşeyleri , her anları o kadar mucize ki herşeyden öte karnımızda bi suyun içinde büyütüp besliyoruz onları 🥹
emel16 Hka_hilal iki göğüs arasında yakın değil de meme etrafındaki kahverengi kısımda kalemucu kadar minik şişlik de değil yağ bezesi mi desem ne desem bilemedim:) ama bnde hep olur acaba dedim sizin dediğiniz şeylerden mi diye ama değilmiş @Denizpak
emel16 @Denizpak @Hka_hilal @Ebbruc @Tomucuk12 kızlar bugünlerde e bebek mağazasına gidip dolaşan var mı ? Nette çok güzel düşmüş fiyatlar ama mağazalarda da öyle mi acaba haberi olan var mı
Denizpak emel16 e bebeğe gitmedim baby mall gittim sadece indirim varmış yarın gidebilirsen gideceğim bende 🤗🌞
Hka_hilal Ebbruc evet ya o kadar stres yaşayıp farkında olamıyoruz ki aslında ne güzel bir dönemdeyiz 🥰
Ebbruc Denizpak o kadar uyumama rağmen erkenden uykum geldi 🥲 ve hiç doymuyorum bu bikaç gündür ya sürekli yiyesim geliyor
Hka_hilal Denizpak ay inşallah kuzum o ne güzel bi an olacak 🥰 şuan o anın hayali beni aşırı mutlu ediyor 🥹🥹
Denizpak Ebbruc uyku normal ilerde de sürekli halsizlik uyku hali devam ediyor kuzu ama iştah ilerleyen haftalarda biraz kapanıyor sanki ben iştahsızim bu aralar 😁
Hka_hilal Ebbruc @Denizpak kızlar bende iştah hiç azalmıyor. Yemek yerken bile yemeği düşünüyorum 😂😂 şuanda bile bi şeyler atıştırıyorum sabah 5’te uyandığımda midem kazınıyor diye yanıma muz koyuyorum 😂😂 sonra 8’de inanılmaz aç uyanıyorum. Eşime diyorum nolur hemen kalk ben çok açım 😂😂😂