Yogurtlupilav Kızlar sabah olmadan doktoruma soramıyorum ama burnum full tıkandı hiç akmıyorda. Nasovine duo-otrivine-illiadib gibi spreyleri kullanabiliyor muyuz biliyor musunux? Google illiadin kullan diyor ama emin olamadım..
bynbuyuktas94 Yogurtlupilav benimde alerjik yapım var hiç birini kullandırmıyor doktorlar 😢 baya zorluyor o tıkanıklık ama bebiş için dayanıyoruz
senamom_ Yogurtlupilav bende benzer bir durum yaşamıştım doktorum 5 güne nadar illiadin kullanabilirsin demişti
Bebekonunannesi Yogurtlupilav hiçbirini kullanamazsın deniz suyuyla burnunu açmaya çalış. Alerjen bir durumsa burnunun etrafına vazelin sür ve maske kullan. Benim de kronik alerjim var ben de atak geçirdim doktor hiçbirine izin vermedi vazelin sür maske tak ve deniz suyuyla açmaya çalış dedi ve işe yaradı.
PinkBerryy Tgball Çok zararlı gebelikte kesinlikle kullanmayın ben influenza oldum o zaman bile vermedi doktorlarım
Evrimnbe senamom_ normal insanda bile illadin bağımlılık yapan bir sprey herşeyi geçtim içinde kortizon var çok enteresan doktorunuzun kullanabilirsiniz demesi bende sadece okyanus suyu gibi doğal şeylerin kullanıldığını biliyorum şaşırdım doktorunuza
Tgball PinkBerryy çok teşekkür ederim. Iyiki bakmışım buraya. Bugünden itibaren asla kullanmam. Umarım bir sorun olmaz 2 3 gündür kullaniyordum
xEndless Yogurtlupilav Bende aynı dertten muzdaribim çok kötü grip olmuşum 11 haftlık hamileyım. 15 dk ya da 30 dkda bir boğazımı tuzlu suyla gargara yaptım dün . Burun tıkanıklığı içinde burnuma tuzlu su çektim 2 saatte bir genizlerime kadar yaktı ama bu sabah kalktım şelale gibi akıyordu tıkanıklık geçmişti çok şükür tuzlu suyun bi zararı olmaz bence sonuçta evde kendın hazırlıyorsun ıcınde kımyasal vs yok bana iyi geldi isterseniz bı doktorunuza danışın öyle yapın . Diğer spreyler zararlı diye biliyorum illadın zaten bağımlılık yapıyor uzun sureli kullanımlarda dikkat edin geçmiş olsun
Patatess Bende de çok tıkanıklık olmuştu günde bir kere otrivine sıktım 2-3 gün. Randevuda doktora sorunca kullanmayın içinde adrenalin var zararlı bebeğe dedi. Sonrası deniz suyu ve buhar. 🥲
guneseva ilk trimesterda grip olmustum. otrivine pediatrik olani vermisti doktorum ama cok sık kullanmamaya calis demisti. suan son trimesterdayim ve duzenli burun tikanikligi yasiyorum. ne deniz suyu spreyle ne buharla gecmiyor ve doktorum pediatrik olan spreyi kullanmama izin veriyor. gunde 3 kez falan kullaniyorum. herhangi bir sorun olmadigini soyledi doktorum.