Nurtanesi89 Baktığınız zaman alıcıları çok aslında. Ama şöyle diyeyim size genelde temiz içerikli markalar çok fazla reklam yapmaz yatırımı ürüne yapar. Çok fazla reklamı olan ürünler genelde içeriği berbat ürünler olur 😊 Sudokrem gibi. İçeriği felaket.
Ben ilk 6 ay vücut losyonu sonrasında bebek yağı kullanacağım. Bu ikinci bebeğim. Şampuan olarak en beğendiğim iva natura ama denemek için agarta aldım şuan 3,5 yaşındaki oğluma da kullanıyorum hem içerik güzel hem göz yakmıyor. Bebişime de onu kullanacağım. Bebek losyonu olarak iva natura var evde oğlumada kullanıyorum. Ama baby me marka var e bebeğin etko sertifikalı temiz içerikli ek olarak onu da aldım. Maddi durumunuza göre ecowell şampuan ve vücut losyonu da alabilirsiniz. İkiside temiz içerikli. Deterjan olarak da siveno öneririm kokusuda hoş içeriği de temiz😍
Pişik kremi kullanmıyorum zeytinyağı veya kantaron yağı kullanıyorum. Oğlum hiç pişik olmadı. Bez değişimi sonrası popoyu peçeteyle kurulamak ve ufak bi kızarıklık varsa bile çok çok az yağ sürmek pişiğin önüne geçer😍(21 ay bezi bıraktık) Neredeyse temiz içerikli bütün ürünleri denedim en beğendiğim iva natura🙂