Mervettt https://www.e-bebek.com/aziz-bebe-10lu-hastane-cikisi-p-18yazzeset005-0011 kizlar bu takım mart bebekleri için ince mi sizce yakında dogurcam bi hastane çıkışı alamadım karar verip 😢
AygyulSina Mervettt buna benzer aldim ben ocak basi bebegi benim oglum giydirdim uzerine kalim bi bataniye orttum zaten hastane ve araba arasi gitti bi arabada evin onunde durunca com disarda kalmis olmadi
Ozge1008 Mervettt bunun kız için olanını aldım gayet de kalın kumaşı canım. Normal bildiğimiz bebek kıyafeti kumaşı yani. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum😁
rabiabzdmr Canım kumaş bilgisi yazmıyor ama bence bunun yanında da kalın battaniye de koy illaki hava soğuk olur yani😑
Mervettt rabiabzdmr kalın battaniye koyucam canım zaten de acaba koysam bile üşür mu ki diye düşündüm
Ecrinefe Ince değil ama alt bi kat daha giydirirsin zaten 2 ay battaniyenin içinden çıkmıyo bide kalın battaniye tamamdir
Ozge1008 Mervettt canım ben hem delikli olandan hemde deliksiz olandan aldım. Delikli olan evet ince diğerine göre😊