Sndscimcime Uygulamaya göre 34 ama riskli bir surecteyim yatistayim hayırlısı bakalım pazartesi günü kontrolümüz var dua edin hamiş anneler hamilelerin duası kabul olur derler.🤲
gizem0403 Mrv-0715 bende hareket falan ediyorum her tuşa basıyorum belki kendisi gelmek ister normal yolla diye ama tık yok😂
Mrv-0715 gizem0403 ben bilerek edemiyorum çünkü normal olma şansım yok varis çıktı kanala girerse tehlikeli olur diye
Bahargkbr @Busradrkc yaa bende 12 Kasım istiyorum doktor onay verirse🥹 eşimle aynı gün doğumlu olsunlar diye
Luna93 2prensesannesii2 doktor 2 şubat diye hesapladı ama bütün uygulamalar 25 ocak gibi veriyor. Henüz pelvik kemiğime bakılmadı yani çatım vücudum doğal için uygun mu henüz bilmiyoruz, ama doğal istiyorum Senin durumun nasıl :)
2prensesannesii2 Luna93 Benim ilkim normal doğumdu 39da gelmişti bakalım bunu da normal istiyorum inşallah bana da Ocak sonu demişti ama ne zaman gelecekleri belli olmaz tabi😌🌸
Silakilic-01 Merve9510 sizin doktorunuz 40 haftayı tamamlaticak sanırım size bizimki 38. Haftada alacak
Bahargkbr @Busradrkc hafta sonu 37 bitmiş olacak doktor 19 Kasım dedi bende 12 olur mu dedim gelişimini cumartesi bakıp son kararı veririm dedi
Busradrkc Bahargkbr normalde 38. Hafta da alınıyor sezeryana benim doktorum haftasını eğitime gitti yoksa 10 Kasım olacaktı 😊
gizem0403 Mrv-0715 kolaylıkla gelsinler de önemli değil ama günşer hızlı mı geçiyor yavaş mı anlamıyorummmm