Hatice-1233 iyyyy ne kadar geri bir zihniyet. Eril zihniyet en son 1990larda kaldı. Sizler ve doğulular da olmasa kadınlar daha mutlu olacaklar aslında. Ben anneyim diye niye ben daha çok sorumluluk yüklenmek zorundayım ya. Kim diyor bunu? Biz anneyiz onlar da baba. İkimizin de genini tasiyolar. Elbette ki onlar da bizim kadr sorumlu her şeyden. Evden de, temizlikten de, çocuktan da, yemekten de. Siz köle zihniyetine devam edin. Kendi yanlislarnizi doğruymuş gibi gururula soylemeyin. Ben kimsenin kölesi de değilim, her sorumluluk altına gireyim, ben de annemin karnında 9 ay durdum, erkekler de. Siz eşinizi baş üstünde tutmak isteyebilirsiniz ancak ben kiymetliyim ve eşim beni baş uatunde tutuyor, bundan da asla gocunmuyor. Bu benm gorevim değil demiyor, sen evladımı 9 ay karnında tasiyosun ben de sizi bir ömür sırtımda taşıyacağım diyor. Ama bunları diyor diye kadın vs olmuyor, dibine kdr erkek yani 😂 ve eşimle gurur duyuyorum, bana değer verip her şeyine destek olduğu için. Eline süpürge alıp evi supururken de, çay demleyip önümüze koyarken de, meyve tabağı yaparken, yatağı ve evi toplarken de eşimi çok seviyorum ve sevgim de saygım da artıyor. Sizler ulaşamadığıniz ciğere mundar diyenlerdenseniz. Eşiniz zaten yapmıyor, eee bahaneniz de hazır, erkek erkek olacak kadın kadın olacak 😂 sizden çok daha kadın olduğum kesindir, eşim de eşinize nazaran daha erkektir emin olun. Her şeye yetismeye çalışırken bakımsız tırnaklarınız vucudnuz, nemsiz ellerinizler vs benmle kadınlığınızi kiyaslamayin. Bu konu da siyah ve beyaz kadar nettir. Şimdi güle güle.