Songulsevk Hatice-1233 yani beklemediğimiz bi gebelik oldu artık çocuk düşünmüyorduk sağlıkla gelsin tabi dr cuma gideceğim sadece kan verdim hayırlısı olsun😊
Adensah Ilkuss ahhahahha benimkide ama asla düşünmüyorum kızım olmasını çok istedim doya doya ona bir hayat vermek istiyorum
Ilkuss Adensah büyük konuşamam o kadar ama Rabbim olanlara sağlıklı uzun ömür versin olmayanlara da bu duyguyu tattırsın nasipse bizimde olur ama ben bi yandan kusarken nefes alamazken onun böyle pazarlığa girmesi de bi hoş olmamıştı 😂😂
4oglanannesi Hatice-1233 tabi tüm sıkıntıyi çeken kadin olunca erkek için problem yok…bebeğiniz çok kucuk hamilelik zor bir süreç ilk cocuga haksızlık bence..oyzuden 2 3 yaşına bi gelmeli bence
Miniklerinannesiyim Hatice-1233 niye kendi mi bakıyor 9 ay taşıyormuş benimkide hakkı 4 diyor lafı yapıştırıyorum
Minnaksever Hatice-1233 benimki de 2.dogmadan 3.diyor dedim sen dogurursan olur buyur doğur 🤣 onlar der biseyler bosverin anne hazır hissetmedikten sonra boş siz hazirsaniz yapın tabi ama 🙂
Hatice-1233 Minnaksever benimki daha hamile kalmadan hayali kurdu 😂ben Mart’ta 27 olcam onun yaşı 31 iki yıllık evliyiz bu yüzden aceleci
Heyzilandmercimek Hatice-1233 eşiniz ikinci diyor ama asıl siz ne düşünüyorsunuz önemli olan o. Sonuçta asıl yıpranacak olan sizsiniz bedenen ve psikolojikmen. Yorumlarda gördüm kafam karışık demişsiniz ama karışık kafayla verilen karar çokta sağlıklı olmayabilir. Elbetteki olursa bir şekilde bakarsınız evlat sonuçta ama psikolojik olarak hazır değilseniz sizin içinde çok zor olur 10 aylık bebeğiniz içinde. Çünkü o da daha anne kuzusu. İki kardeşin en yakın arkadaş gibi büyümesi için illa peşpeşe olmalarına gerek yok ki aralarında 3-4 yaş olduğunda da gayet sağlam ilişki kurabilirler. Yaşınız genç acele etmeyin bence ilkini önce biraz daha daha aklı erecek hali getirin 3-4 yaş gibi. Tabi bunlar benim görüşlerim elbetteki siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı nasip olsun
Wolf13 Benim eşim de istedi ikinciyi,ben istedim diye oldu yoksa yapmazdım :) 11 aylık bebeğim var 3 aylık da hamileyim. Sonuçta siz bakacaksiniz en çok siz karar verin :)
Wolf13 Hatice-1233 cesaret değilde öyle istedik😃 peş peşe yapmak bizim için en mantiklisiydi. Herkesin hayatı hayat şartları farklı.. herkes ona göre yapmalı bence. Sonuçta şimdi de olsa sonra da olsa birini atıp diğerine bakmiyosun hepsine bir yaşa kadar bakip büyüteceksin 🥰😍
Bozkann Hatice-1233 benim de bebişim 15 aylık 3 aylık hamileyim. Biraz zor olacak ama bu zorlu süreci unutmadan diğeriyle aynı tempoya gireceğiz sonrası kolaylık diye düşünüyorum .yaşım 34 pes peşe hamilelik olursa iyi olur diyordum. Allah sağlıkla da kucagimiza almayi nasip eder inşallah