Cemreemine Aselnaz33 kuzum onun o ustteko sapka gibi yeri var ya su gecirmiyo dimi bana gecirirmis gibi geldi de
Cemreemine Aselnaz33 benimde hosuma gitti fiyatida uygun ama tek orasi aklima takildi penye gibi sanki
baharayazz istkizannesi bende canyon travel sistem aldım e bebekten 1000 liraydı kayınvalidem aldı daha doğrusu 😂 suan 800 e düşmüş ve aracı çok inceledim aldım ben çok sevdim şekil değiştirmesi kolay . Çift taraflı kullanımı var gayet şık bir araba kapanması kolay vs . Tavsiye ederim
Tuba_44 istkizannesi manevraları çok iyi e bebeğe gidebilirseniz bakın ben e bebek çalışanıyım şubat ayında indirimde olacak
Asiyyeee istkizannesi ben baby home gold vip aldim 1300 tl fiyatı hem baston araba kadar hafif tek elle kaldirabilirsiniz hemde cok sağlam bir videosunda satici adam üstüne biniyordu hiçbişey olmuyor😃 arastirdigim kadarıyla alan herkezde çok memnun bi göz atin isterseniz.
Ecece istkizannesi canım benim istediğim model belli memnuniyet dereceside iyi o yüzden ebebeğin markası baby plus canyon almaya karar verdim
Cemreemine Tuba_44 gecen gun 800 liraya gormustum daha da mi inicek fiyati ve o ustteki sapka kismi su gecirmez dimi 😊
istkizannesi Tuba_44 ya şimdi sitesinden baktım da yorumlar kafamı karıştırdı:/ tekerlekleri her an elimde kalacakmış gibi,pusetin tentesi yamuk,fermuarı kopuk,pusetle kapanınca dik duruyor vs vs yazmışlar😕😕😕
Asiyyeee istkizannesi https://instagram.com/ayhancocuk?utm_source=ig_profile_share&igshid=p6fn5b9o5c6w burdan inceleyebilirsin canim yorumlarını falan
istkizannesi Asiyyeee sayfa gizli canım bakamadım sosyal medya kullanmadığım için bana görünmüyor😕 ama youtubedan izledim
istkizannesi Tuba_44 e bebek mağazasına gidip incelemek için en iyisi galiba:/ siz kullandınız mı? bu arada e bebekte çalışıyosanız reflü yatağı için öneriniz var mı? markası kalitesi falan çok önemli mi?
Htckrt Bende mamas papas almayı düşünüyorum çok güzel sürüşü ve kapanıp açılması kolay. Biraz pahalı ama belki şubatta ebebekte indirime girer diye bekliyorum. Bir de yoyko ya bakmıştım internetten ama hiç gidip bir incelemedim. Nerede satılıyor onu bile bulamadım. Netten de incelemeden almak istemiyorum:( @Neziha55 siz incelemiş miydiniz?
Neziha55 Htckrt bende netten baktım baktıklarımın içinde en beğendiğim ama tedirginim işte fiyatı 1400 civarı