prens_prenses_annesi Sedefffff pilastik uzun bisy incecik tel gbi hayir asla hissetmiyosun yemin ederim sadece o sicak suyun geldini hissediyosun okdr
Hatice-1233 Sedefffff ben özelde doğurdum kordon bağı boynuna yakın o yüzden kanala girmiyor olabilir dedi doktor yinede normal istiyorum dedim yatış verildi suni sancı alırken sürekli kontrol edildim kanalda mı diye sürekli parmaklarını sokarken su geldi acil doğuma alındım
Sedefffff Hatice-1233 Hmm yani sizinki açıklık kontrolü esnasında patlamış,öyle parmaklıyorlar deyince bende parmakla patlayacak kadar aşağıdaysa suyumuz ,birliktelik esnasında da patlaması lazım diye düşündüm
Sedefffff DENIZ_55 Son zamanlarda ağırlaşmaktan,mide yanmasından,kramptan,nefes darlığından zaten uyunmuyor,uykuyu sevmemeniz sizin için daha iyi bence
DENIZ_55 Sedefffff aslında uykuya çok düşkünüm ama hamile olduktan bi süre sonra uyanıyorum ne yapsam olmadi herhalde yaramaz uykuyu sevmeyen bebek olacak geceler bizi bekliyor 🤣maratonlu günler gecirecegimizi tahmin ediyorum 🤣🤣
Hatice-1233 Sedefffff aynen çiş sızıntısı gibi su olduğunu nasıl anlarız dersen durduramıyorsun ılık ılık akıyor
Alya-veanne Sedefffff benimde 31+5 kendimle ilgili alışverişi düzgün tamamlamadım henüz her gün eksik gidermeye çalışıyorum ve bu esnada uyuya kalıp sonra uyanıyorum falan çok zormuş gibi alacağım şey otuz senede alıyorum 😂 sabah 8 de kalktım ve hala uykum gelmiyor mide yanmasından dolayı ne kadar erken de kalksam uykular haram olmuş durumda . Habire lavaboya gitmekten yıprandım resmen zjksk ağırlık yüzünden ev işleri de bşraz sıkıntılı yapıyorum eski hızım kalmadı annem yardım ediyor saholsun normal doğum istiyorum mümkünse doktorumda kontrol edecek bşraz daha yaklaşınca doğuma . Hayırlısı herkesin sağlıklı doğumu olmasını diliyorum . Ayrıca sigarayıda bıraktım biraz geç olsa da ama çok şükür yine de o en zoru oldu.
Sedefffff Alya-veanne Bende eksikleri düşünüp telde not kısmına yazıyordum öyle aklımda kalıyordu şükür 34.haftada bitirdim ve hastane çantamı yaptım koydum bir kenara,Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Mamacita_1 Sedefffff aynı vallahi hepsi biz de 35+5 iz bugün. Çok kaygılıyım inşallah kazasız belasız sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Gulsahkaya36381 27+4 bel agrisindan rahat yatamadim b3nde ustune 3 yasinda kizim var henuz onu da ayagimda salliyorum ve kacta kalkarsam kalkayim gece en erken 3 te uyuyabiliyorum
Sedefffff Gulsahkaya36381 Allah yardımcınız olsun 🤲🏻 Biri ayağınızda biri karnınızda sizin için daha zordur Rabbim kolaylaştırsın işinizi